REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

În prag de alegeri locale, consilierii PSD din Constanţa şi-au adus aminte de constănţeni. Îi incită să-şi spună problemele

În prag de alegeri locale, consilierii PSD din Constanţa şi-au adus aminte de constănţeni. Îi incită să-şi spună problemele

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 451

Timp de patru ani abia dacă au ieşit pe teren, n-au organizat întâlniri cu cetăţenii, nu le-au ascultat problemele şi nici nu au inițiat, unii dinte ei, proiecte de hotărâre în beneficiul celor care i-au ales, iar acum, în prag de alegerile locale au nevoie de ei. Aşa că, uşile cabinetelor sunt deschise pentru consiliere. Vorbim despre aleşii locali municipali din partea PSD care îi invită pe constănţeni la audienţe.

Aceştia îi așteaptă pe locuitorii municipiului Constanța la audiențe, în fiecare zi de marți, începând cu orele 17:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD, din Bulevadrul Alexandru Lăpușneanu, nr. 82, bloc LE 31 (Zona Trocadero). Aleșii locali vor să rezolve problemele cu care se confruntă constănțenii, să le prezinte și să dezbată soluțiile pentru problemele orașului și să răspundă întrebărilor legate de rolul lor în administrația locală. Marți, 04 februarie, începând cu orele 17:00, consilierul local municipal PSD, Aurelian Marin îi așteaptă pe constănțeni la audiență, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD. De asemenea, deputații și senatorii PSD au audiențe în fiecare vineri, începând cu ora 11:00.

PSD Constanţa se va întruni în şedinţa Biroului Politic Judeţean

Precizăm că vineri, 7 februarie, Biroul Permanent Judeţean Constanţa al PSD se va întruni în şedinţă, la ora 11.00, la sediul formaţiunii politice, în contextul alegerilor ce vor avea loc luna aceasta la Bucureşti, pentru desemnarea preşedintelui PSD. În prezent, Marcel Ciolacu ocupă această funcţie, după demisia Vioricăi Dăncilă. Tot vineri, se va întruni Comitetul Executiv Judeţean, la ora 14,00 la Oleg Danovski, urmând ca, începând cu ora 15.00, să aibă loc conferinţa extraordinară judeţeană a PSD Constanţa.

Se vor desemna cei 45 de membri din Constanţa care vor participa la şedinţa de alegere a preşedintelui PSD, iar dintre aceştia vor fi primarii de localităţi, parlamentari şi europarlamentari. Marcel Ciolacu este, până la acest moment, unicul candidat pentru şefia partidului.

Deşi unele surse au precizat, pentru Replica, faptul că se va discuta, în cadrul BPJ de vineri, şi despre candidaţii la Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean, oficiali din cadrul partidului au precizat că termenul limită pentru desmenarea candidaţilor este 15 februarie şi că nu acesta este obiectul întâlnirii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa isi spuna probleme despre care stiu ca sunt aceleasi de prin 2000. Cu siguranta, le vor rezolva mandatele viitoare.
1
0
Pe mine nu ma incita, ci ma excita.
2
0
Stelian coruptul este manat de interese meschine si egoism la interior, cat sa ti mai dau de la rajadialex
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212