REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

În PSD se conturează un plan de restructurare guvernamentală: negocieri în CEX pentru a subția Guvernul

În PSD se conturează un plan de restructurare guvernamentală: negocieri în CEX pentru a subția Guvernul

Replica API 21 iunie 2019 | 01:20 524

Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, că susține ideea unui număr mai mic de ministere. El a afirmat că se va discuta în Comitetul Executiv al PSD despre remanierea guvernamentală, însă aceasta nu ar trebui amânată, scrie stiripesurse.ro

„Da, categoric da. Este clar că orice fel de adoptare este una bună. Normal că este un număr minim până la care poți să reduci”, a declarat Eugen Teodorovici, întrebat dacă e de acord cu o restructurare a guvernumui și reducerea numărului de ministere, informează Mediafax.

Întrebat dacă ceilalți miniștri ar putea să privească ideea reducerii numărului de ministere cu ochi mai puțini buni, Eugen Teodorovici a răspuns: ”Dacă avem printre noi colegi care se pun pe ei pe primul plan, înaintea țării, guvernului sau partidului înseamnă că e o greșeală că sunt în acea funcție. Ești om politic, nu ar trebui să te gândești la tine”.

Despre remanierea guvernamentală, Eugen Teodorovici a afirmat că aceasta nu ar trebui amânată.

„Parlamentul intră în vacanță. Nu mai este timpul necesar pentru o restructurare. Probabil că va fi o discuție politică în Comitetul Executiv, în următoarea ședință. Eu sunt de părere că dacă un lucru trebuie făcut și modificat pentru a aduce câștigarea eficienței actului guvernamental, atunci trebuie făcut. Nu trebuie așteptat. În orice Guvern e loc de mai bine, sunt convins”, a adăugat ministrul de Finanțe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272