REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

În sfârșit! ITM Constanța îți reînnoiește parcul auto cu 2 mașini

În sfârșit! ITM Constanța îți reînnoiește parcul auto cu 2 mașini

Replica API 21 iulie 2022 | 00:00 1435

Rugămințile inspectorilor din cadrul ITM Constanța, în legătură cu reînnoirea parcului auto, au fost ascultate, în sfârșit. Nu în totalitate, dar niciodată nu-i prea puțin. Recent, ITM Constanța a lansat procedura privind achiziționarea a 2 autoturisme ce ar urma să intre în parcul auto subdimensionat al instituției. Autoturismele pe care le foloseau și le folosesc inspectorii au o vechime de aproximativ 15 ani.

Parcul auto al Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanta este subdimensionat şi este format din autoturisme cu durată de folosinţă depăşită. Din cauza folosirii îndelungate, ele sunt într-un stadiu avansat de uzură fizică şi morală iar costul reparaţiilor este de la un an la altul mai mare. Astfel, ITM Constanța a lansat procedura privind achiziționarea de autoturisme noi prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto national 2020 – 2024. Achiziţionarea celor două autoturisme are în vedere atât siguranţa deplasării în trafic a inspectorilor de muncă care îşi desfăşoară activitatea de control cât si reducerea cheltuielilor cu întreţinerea şi exploatarea lor.

Se doreşte încheierea unui contract de achiziţie pentru 2 autoturisme cu scopul de a înnoi parcul auto al Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanta cu finanţare de la bugetul de stat, utilizând două prime de casare obţinute prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024. Valoarea totală estimată a licitației este de 163.025 lei.

ITM Constanța va achiziționa 2 noi autoturisme

După lungi așteptări, iată că Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța a primit vestea cea mare, aceea de a cumpăra două autovehicule noi, prin programul Rabla. Conform declarației fostului inspector șef Eugen Bola din cadrul ITM, cererea a fost depusă împreună cu toate documentele necesare pentru achiziție, în urma negocierii cu producătorul a prețului la autoturismele Dacia. ITM așteaptă la momentul actual să primească confirmarea, cele două mașini pe care le vor cumpăra fiind Dacia Duster 4x4, iar cealaltă, Dacia Logan.

,,Unul dintre ele va fi un Duster 4x4… chiar dacă nu e zonă montană, uneori avem acțiuni în câmp, în locuri mai greu accesibile. Avem bani suficienți pentru două autoturisme. E un lucru bun… avem două mașini pentru care ne pregătim să ne facem ”majoratul”… 18 ani de exploatare, este ceva impresionant”, declara în trecut Eugen Bola.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Itmul e mina in mina cu patronii nesi.ia o pizza spaga si nu face nimic.cei oprimati trebuie sa plece sau sa sufere sclavia patronilor cu 3 clase ca la maritimo,mangalia.pui sluga sef di korul bucatar,iese kakat.
1
0
multumiti ca nu se cumpara bmw -uri
0
0
I.T.M.-ul stie ca la METROPOLITAN, firma unui anume GIHAN multi salariati au C.I.M. de 2 ore si ei lucreaza cite 10 - 12. Ar fi necesara o verificare...
0
0
ba im,maritimo mangalia se lucreaza regim sclav,o zi libera la doua sapt,salariul minim pe economie,program 12 ..2 noaptea,patroni inculti injura personalul,ii obliga sa stea in picioare 12 ore pe zi si cind numara tacimurile!v.ati luat masina pe suferinta oamenilor,sa va dea Dzeu accident grav cu ea!!!
0
1
ce stire colosala
0
0
Numitul Bila Eugen este istorie ptr itm...A frecat menta ani de zile luand spagi de la angajatori iar altii au muncit pentru el.A adus toti makedonii analfabeti in itm.Un om capabil nu a putut intra in itm constanta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272