REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În SUA, au fost înregistraţi cu 1,8 mil. de votanţi mai mulţi decât cetăţeni cu drept de vot

În SUA, au fost înregistraţi cu 1,8 mil. de votanţi mai mulţi decât cetăţeni cu drept de vot

Replica API 10 noiembrie 2020 | 14:17 5002

Luni, a fost publicat un raport care indică faptul că, în 353 de comitate din SUA, ar fi fost înregistrați 1,8 milioane mai mulți alegători decât cetățenii cu vârstă de votare, informează dailywire.com.

"Studiul din septembrie 2020 a colectat cele mai recente date de înregistrare postate online de către state. Aceste date au fost apoi comparate cu cele mai recente estimări ale populației realizate de Biroul de recensământ, colectate de American Community Survey (ACS) din 2014 până în 2018. Sondajele ACS sunt trimise la 3,5 milioane de adrese în fiecare lună, iar estimările sale pe cinci ani sunt considerate cele mai fiabile estimări în afara recensământului decenal", a explicat Judicial Watch.

Judicial Watch a subliniat că anumite state ar fi putut exclude „alegătorii inactivi” din datele lor. Președintele Judicial Watch, Tom Fitton, a concluzionat: „Noul studiu arată 1,8 milioane de votanți în plus sau 'fantomă' în 353 de comitate din 29 de state. Datele evidențiază nesăbuința de a expedia în buletine de vot pentru listele de înregistrare a alegătorilor. Listele de vot fraudate pot însemna alegeri fraudate.”, citează stiripesurse.ro.

În iunie 2019, comitatul Los Angeles a emis notificări către 1,5 milioane de alegători inactivi după ce JW a ajuns la un acord de soluționare cu autorităţile.

Judicial Watch a menționat că Los Angeles avea peste 10 milioane de locuitori, mai mult decât populația din 41 din cele 50 de state americane, iar comitatul Los Angeles a permis ca peste 20% dintre alegătorii săi înregistrați să devină inactivi fără a-i scoate din lista electorală. JW a precizat: „Judicial Watch a descoperit că California a tratat îndepărtarea alegătorilor inactivi drept permisă, nu obligatorie și nu și-a curățat listele de înregistrare a alegătorilor în cel puțin 20 de ani”.

Fitton a spus la acea vreme, „Această înţelegere va avea ca rezultat curățarea imediată și continuă a listelor electorale în California și în LA. Această victorie pentru alegeri curate în California va constitui un alt precedent național pentru alte state să ia măsuri rezonabile pentru a se asigura că morții și alți alegători fără drept de vot sunt eliminați din listă.”

„În 2018, Curtea Supremă a confirmat un program de curățare a listelor de alegători care a rezultat dintr-o soluționare a unui proces federal cu Ohio. Kentucky a început, de asemenea, curățarea a sute de mii de înregistrări vechi anul trecut, după ce a consimțământ să pună capăt unui alt proces intentat de Judicial Watch. În septembrie 2020, Judicial Watch a dat în judecată Illinois pentru că a refuzat să dezvăluie datele listelor electorale, încălcând legea federală”, a mai transmis Judicial Watch.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In SUA se fura mai mult ca in Romania la voturi pentru ca aia sunt mult mai inteligenti... l-au furat pe Trump cu voturile prin corespondenta.
4
3
astia sunt frati cu USR
3
1
Ei au mai multi morti care sa voteze
6
1
numai luati prostii de pe stiripesurse.mari dobitoci mai sunteti
4
4
Bai , va spun eu !USR-isti americani au fugit cu sacii cu voturi in spate.I-am filmat. O sa vedeti la Latrina3. Bine ca a scapat lumea de urangutanul oranj!
6
16
a secolului nostru e CORUPTIA,fenomenul de mondializare a coruptiei creaza instabiliate politica,economica in f multe tari vulnerabile,..exemplul cel mai evident fiind chiar Romania,..deciziile nu se iau la Cotroceni,..vin din exterior,iar efectele sunt simptite de fiecare cetatean,..si nu in bine
12
2
Veniti in sufrageria mea. Am diplome false si pt americani.
13
2
ce mi place cum scriu ai nostri de americani...noi cu scroafa moarta in cotet, dar klumea...bine ca a scapat lumea de mascariciul de Trump...accident istoric votat de 55% din populatia fara o diploma a Americii...Teleorman all over
8
17
Da dar pe noi nu ne intereseaza cum a castigat neoliberalul pro-comunist Biden alegerile. Ne intereseaza ca le-a castigat. Ce daca ar fi frauda ca la mortii nestersi de pe liste ai lu Dragnea comunistu... Sa ne bucuraml deci. Mama voastra de hoti la votare !!!
13
5
si prostii de grija altora.le-avem pe-ale noastre,grijile,lasati-i pe americani cu ale lor.oricum viza de acces in state nu o sa pupam prea curand au si ei puturosii si hotii lor locali nu au nevoie de suplimentari de efectiv.
10
4
nu va mai dati voi cu parerea. Administratia Trump ar spune si face orice sa ramana la putere.
11
17
Corectati titlul unde apare ,,1.8 mil.de votati",e vorba de VOTANTI! O avea si S.U.A un Teleorman!
9
6
Ramaneti mai degraba in zona de stiri locale! Multumesc!
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108