REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În timp ce EXECUTORII îi scot terenurile la LICITAȚIE, CEACÎREANU ridică VILE pe malul lacului SIUTGHIOL

În timp ce EXECUTORII îi scot terenurile la LICITAȚIE, CEACÎREANU ridică VILE pe malul lacului SIUTGHIOL

Replica API 5 martie 2021 | 14:57 3503

Deși se zvonește că afacerile nu îi merg bine, dat fiind faptul că executorii i-au scos la licitație, recent, unul din terenurile din Mamaia, Mihai Sergiu Ceacîreanu vrea să ridice trei vile turistice, pe malul lacului Siutghiol, în zona Clubului Sportiv IDU.

Mihai Sergiu Ceacîreanu a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului situat pe malul lacului Siutghiol, în zona Clubului Sportiv IDU. Aici și-a propus să ridice trei imobile cu regim de înălțime P+3E, cu funcțiunea de vile turistice.

Cine este Mihai Sergiu Ceacîreanu

Mihai Sergiu Ceacîreanu este fondatorul societății New Home Construct. Administratorul societății este Sonia Maria Lazăr. Totodată, acesta este inculpat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia și Constanța. Reamintim că Ceacîreanu a fost condamnat la 3 ani cu suspendare în dosarul Retrocedărilor pentru că a intermediat tranzacțiile ilegale cu terenuri prin societatea New Home Construct. Ceacîreanu are termen de încercare 7 ani.

Un teren deținut de Ceacîreanu, scos la licitație

Se pare că afacerile nu îi merg atât de bine, și, dacă pe o parte vrea să ridice imobile, pe partea cealaltă se pare că pierde. De curând, unul dintre terenurile din stațiunea Mamaia, a fost scos la licitație de către un executor judecătoresc. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi aici: Un TEREN din Mamaia, deținut de o firmă ce apare în dosarul RETROCEDĂRILOR, SCOS la LICITAȚIE

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cotetzele mirlanesti machidonesti fara fundatii sint vile?? de cind?
0
1
procurori in coada.are un procuros la curtea de apel care mananca de la el.asta ii tine spatele.
1
0
PT BOUL DE MAI JOS, E HOTARARE DEFINITIVA DE ACUM 2 ANI CA TERENURILE SA SE INTOARCA LA PRIMARIE, CE PLM VREI SA FACA MJ MAI MULT ...DU TE LA CHITAC SI STRANGE-L DE GAT
8
2
cum s a ajuns aici? cum au pus mana altii pe terenuri publice? de ce MJ, mare iubitor al orasului in campania de la primarie nu face ceva???de ce nu se dispune recuperarea lor??
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108