REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În urma protestelor, Primăria Capitalei nu mai face Târgul de Crăciun în Piaţa Victoriei. Gabriela Firea vorbeşte despre anarhie

În urma protestelor, Primăria Capitalei nu mai face Târgul de Crăciun în Piaţa Victoriei. Gabriela Firea vorbeşte despre anarhie

Replica API 4 decembrie 2017 | 02:54 565

Primăria Capitalei anunţă, în urma protestelor de sâmbătă, că va muta Festivalul de colinde şi târgul din Piaţa Victoriei într-un alt loc, fără să precizeze unde. Primarul Gabriela Firea susţine că acestă perioadă pare a fi „începutul anarhiei” şi dacă astăzi a fost împiedicată municipalitatea să organizeze legal un eveniment într-un spaţiu public, de protestatari agresivi, acelaşi lucru se poate întâmpla şi la Administraţia Prezidenţială sau la alte instituţii publice. Proteste au izbucnit sâmbătă în Piaţa Victoriei, când angajaţii Primăriei Capitalei au venit pentru a pregăti instalarea târgului organizat de municipalitate. Numărul manifestanţilor a crescut la prânz, tensiunea fiind amplificată de montarea unui parapet de beton în zona in care ar urma să aibă loc Târgul de Crăciun. De asemenea, au avut loc ciocniri între jandarmi şi protestatari. Câţiva protestatari au fost ridicaţi de jandarmi. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat că un protestatar a lovit un alt cetăţean, o persoană mai în vârstă, iar când jandarmii au vrut să-l conducă pe acesta la secţia de poliţie, ceilalţi manifestanţi au intervenit, fapt ce a dus la îmbrânceli între forţele de ordine şi protestatari. Comunitatea „Corupţia ucide” a postat, sâmbătă, un mesaj prin care îi îndeamnă pe oameni la „proteste ferme, dar non-violente”. Jandarmeria anunţă că trei persoane care au provocat tulburări ale ordinii publice în Piaţa Victoriei şi au agresat un bărbat în vârstă au fost amendate cu 7.000 de lei. Mai multe camioane au luat din Piaţa Victoriei, sâmbătă după-amiază, instalaţiile pregătite pentru Târgul de Crăciun, după ce manifestanţii deja au demontat schelele, scena şi gardurile instalate de angajaţii Primăriei Capitalei, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mooie psd, mooie psd-istilor si multa mooie votantilor psd-ului! Hai iesiti la protest ca abia astept sa va calc pe cap!
0
0
de ce ai ochii mici , de la filipinezi....
1
1
Toate nulitatile pupincuriste de psd care au postat aici sunt libere s-o ia la mooie de indata impreuna cu preaiubitii lor ciumati rosii!
3
1
Toate nulitatile acestei societati.Astia sigur nu au familie,casa,masa si copii.Ce sa invete copii de la acesti zdruncinati la cap ?.De distrus este usor de facit ceva mai putin.
2
0
Santem o tara de c...t au ajuns niste jeguri sa manipuleze alt p....i care abar nu au dece ies in strada, pentru cei care organizeaza manifestati nu exista legi,romani nu vedeti ca cei care organizeaza manifestati strica si sarbatorile craciunului in toata lumea si tari dezvoltate sunt asemenea targuri,da cei care se dau destepti si organizeaza mitinguri cand au fost ei la putere ce au facut nimic ,intresele cui le apara a noastra a Romanilor sigur nu ,se pare ca in tara se vrea destabilizare vorba lu Napoleon destrama si condu,Romania a ajuns un ONG condus de afara
2
2
Cu tunurile de apa si terminam cu protestele pe anul acesta.
2
2
Cand imi aduc aminte ca la protestele pe Ordonanta 13, cetatenii aplaudau Jandarmeria. Jandarmii isi apara propriile salarii. Daca nu ar fi telefoanele care sa inregistreze, vorba unui pesedist de aici, aresturile capitalei ar fi fost pline. Numai frica de inregistrari ii opreste pe jandarmi sa se comporte ca niste animale. Orice sistem de ordine isi apara componentii. Orice protestatar, daca ar intra in jandarmerie acum, ar lua partea sistemului.
4
5
Are dreptate sub mine. Sa bage bani in spitale sa lase porcariele
4
4
Cat de mult a evoluat Romania fata de anul 1990! Golanii au ajuns in guvern si parlament si isi vad doar de interesele lor, in timp ce intelectualii au ajuns in strada sa cerseasca normalitate, bun simt, integritate si patrotism din partea unor oameni fara suflet si fara constiinta.ma intreb de ce nu au facut o comisie speciala pentru construirea de autostrazi, uzine, sisteme de irigatii, instalatii moderne si ecologice pentru reciclarea gunoiului menajer, masuri pentru protejarea padurilor si reimpadurire, construire de gradinite, scoli, spitale, alimentarea cu apa si canalizare la sate etc e
12
4
Luati-va mooya necesara! In fiecare seara luati cu lammooye
3
7
Nu uitati ca poporul a facut revolutia din Decembrie 1989. Romanul este tolerant, dar pana cand este satul de aroganta si nesimtirea tuturor care sunt impotriva vointei poporului. Uniti vom avea sanse de izbanda. Dar fara violenta. Putem sa dovedim ca le suntem superior . Jandarmi si politisti sa nu uite ca inainte de toate sunt romani si ei. Si ei seara cand ajung acasa sunt simpli contribuabili si sunt afectati de masurile aberante si disperate ale acestui guvern ipotent si mitoman. Va indemn la non violenta.
7
6
Sa fie clar: o multime de prosti si nerealizati social care asteapta pomenile psd, il pupa'n cur pe Dragnea si pe Tariceanu. Tampitii nu realizeaza, nu-i ajuta capu', ca parlamentariipsr si alde fac orice numai sa nu infunde puscaria. Ei vor sa fure, sa jefuiasca si o masa de cretini ii sustin, poate, poate primesc vreun os de ros. Aplaudacii nu vad ca golanii si-au marit pensiile si salariile fara sa merite, ca toate s-au scumpit si ca Dragnea ii foloseste ca o turma de oi proaste. Bai fraierilor, treziti-va la realitate si treceti la munca.
6
7
Mizerabilii sustinuti si intaratati de USR promoveaza anarhia. PSD e un partid slab. Eu umpleam arestul politiei cu instigatorii sorosisti mancatori de rahat Johanist! Sictir!
10
16
Derbedei curve si muiste care vor sa suga pula in piata victoriei ptr 30 de lei.Vor acolo sa fie futelnita in strada.Puneti mana pe derbedei si ducetii dracului la Poarta Alba.Niste cacati isi permit sa distruga domeniul public.
11
12
ptr ca nu a fost admis comentariul de bun simt, si aici au intervenit sustinatorii tai, eu iti explic ca nu poti sa-ti bati joc la infinit , pe banii nostri, de noi. In tara asta mai exista si oameni cu coloana vertebrala, cu bun simt, integrii, cu principii ce nu se lasa umiliti la insiruirea miilor de beculete- iar ce ati incercat cu piata victoriei a fost cea mai mare palma pe obrazul bucurestenilor. De ce nu va intereseaza si bebelusii ce mor in spitale- Bucuresti- datorita in proprtie de suta la suta numai tie, ai un raspuns, ca de pomeni, din banii nostri , ne-am saturat?
12
5
In tara asta fiecare face ce vrea. O mana de indivizi care chipurile sustin niste principii sustin statul de drept recurg la violente si incalca legea. Cei de la putere nu au sange in instalatii. Niste pierde vara au iesit in strada sa apere niste golani care in 27 de ani nu si-au facut treaba. Magistratul trebuie sa raspunda in fata legii ca toti ceilalti. In justitie coruptia este la fel de mare ca in toate institutiile statului dar mult mai grava. Toti suntem egali in fata legii!
16
4
Anarhia s-a instalat odata cu instalarea PSD la conducerea acestei tari. Dna Firea, chiar nu realizati cat sunteti de penibila!?
12
10
Cat de nesimtiti pot fi acesti tineri, liberi, frumosi si puturosi? Voi nu vedeti ca aici suntem in prezenta unei manipulari grosolane din partea unor nemernici carora nu le pasa decat de interesul propriu? Habar nu au de ce stau acolo si fac pariu ca nici macar nu au citit din modificarile pe legile justitiei! De ce nu sunt ridicati pentru miting neautorizat si dusi in fata instantei? Sau chiar si procurorilor le profita prezenta lor acolo?
14
11
Bucurestiul a ajuns la cheremul unor huligani si anarhisti platiti cu ziua. Vai de mama voastra de fomisti care va vindeti pe catva lei,Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
13
11
Firea va recomanda : magia sarbatorilor Program artistic piata victoriei : dimineata - colinde si vin fiert ; la pranz - colinde si strigaturi de bine ptr psd ; seara - colinde si bataie cu participarea extraordinara a corului de batausi al jandarmeriei ; dupa miezul noptii programul se incheie cu procese verbale la sectie unde colindatorii primesc un ceai cald si ...o colinda
17
5
Urmeaza un montaj traditional artistic de colinde ale jandarmilor cu pulane pe salele tinerilor barbosi si liberi astfel ca in capitala se va colinda ca la ruginoasa - vaslui,bineinteles zona batailor nemuritoare
16
5
Mai Doamna tembela,monteaza-ti instalatiile, in cur,moldoveanco,copiii si batrinii mor cu zile CA nu au bani de medicamente,si nu ii Aude nimeni,si tu moldoveanca betiva,hoata,ciumista,vii cu vrajeli CA sa uite poporul de amaraciune.nu ,Gabriela,nu uita nimeni cit ati furat cei di PSD ,ciuma Rosie,satanele,si puroaiele societatii,nu VA mai vrea nimeni,doar daca veniti in piata,sa vorbiti cu populatia,dar Iti sta gindul numai la furat,javra CE esti,si Dragnea,dictatorul,dar o sa sfirsiti Mai rau CA Ceausestii,Fara mila,
14
8
Acasa cu tanti de la primarie!
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108