REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În VAMA VECHE, DESTRĂBĂLAREA ține până DIMINEAȚA. Video

În VAMA VECHE, DESTRĂBĂLAREA ține până DIMINEAȚA. Video

Replica API 21 august 2020 | 08:41 2508

Operatorii economici sunt supărați că au fost restricționați și trebuie să închidă la ora 23.00, în weekend-uri, însă ce îi deranjează și mai tare este faptul că trebuie să strângă zilnic după petrecăreții ce continuă petrecerile pe plajă sau în apropierea localurilor.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis limitarea programului teraselor, barurilor, cluburilor operatorilor de jocuri de noroc, în Constanţa şi în alte câteva judeţe însă asta îi supără foarte tare pe patronii localurilor. De exemplu, operatorii economici dintr-o stațiune din sudul litoralului (Vama Veche) sunt supărați pe faptul că localurile se închid la ora 23.00 iar clienții sunt nevoiți să stea în fața localurilor din pricina faptului că aceștia sunt dați afară de pe terase. Mai mult, angajații localurilor trebuie să și strângă după cei care mută petrecerea pe plajă, în urma lor lăsând sute de chiștoace și grămezi de mirezie. „Statul ne-a închis la 11. Așa o fi corect însă, în același timp pe plaja din fața Expiratului e petrecere cu manele de 200 persoane. Mâine avem de strâns 2000 de chiștoace și zece saci de gunoi. Frustrant. Foarte frustrant” relatează un constănțean.

Controale LA SÂNGE făcute de oamenii legii

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului își continuă activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber, dar și în mijloacele de transport în comun. Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce face drogul din om,,, si cum pacatuiesc parintii lor care-i trimit la mare pe banii primiti din spaga omului de rand , castigsti cinstit cu sudoarea fruntii fmm!
4
1
Numai prostul ala de la expirat da petardele astea de stiri la presa , facad un defavor intregi statiuni , nu erau si asa destui jandarmi in statine...bai baiatul esti frustrat rau de tot! Arunca-te in mare , mai mai bine dute-n oizda mati la tine la bucuresti si fa articole de presa acolo
5
3
Romania educata isi face simtita prezenta peste tot!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108