REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

În week-end E NENOROCIRE pe şoselele din Constanţa! Toţi beţivii se urcă la volan!

În week-end E NENOROCIRE pe şoselele din Constanţa! Toţi beţivii se urcă la volan!

Replica API 21 mai 2018 | 00:00 272

Val de accidente rutiere pe şoselele Constanţei, în week-end! În paralel însă, poliţiştii rutieri au efectuat şi controale în trafic, mai mulţi şoferi băuţi fiind traşi pe dreapta şi trimişi acasă, pe jos, înainte să producă şi ei nenorociri!

Spre exemplu, polițiștii au constatat, vineri noaptea, 16 infracțiuni la regimul circulației, fiind reținute 12 permise de conducere și fiind retrase 2 certificate de înmatriculare. Toate cele 12 permise reţinute au fost pentru conducere sub influenţa alcoolului. În 5 cazuri, poliţiştii au depistat persoane aflate la volan deşi nu deţineau permise de conducere.

Iar “istoria” s-a repetat şi sâmbătă noaptea! De data aceasta, polițiștii au constatat 14 infracțiuni la regimul circulației, fiind reținute 9 permise de conducere și fiind retrase 2 certificate de înmatriculare.

R.C., C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FOARTE PERMISIVA SI BLANDA in Romania,orice cretin poate deveni chiar si Presedintele Tarii.Unde sunt militienii,sa faca putina ordine?eu cand sui la volan nu vad unul macar pe sosea.am mers sute de km fara sa intalnesc un singur echipaj.
0
0
si vina tot a pietonilor care se arunca pe treceri este nu? nu a soferilor bauti, drogati, fara permis sau vitezomani care te claxoneaza ca nu mergi suficient de repede pe zebra sau chiar pe trotuare! politia locala si altii dorm pe ei, ca de obicei!!!!
2
0
Popor de betivi
1
0
doar simbata si duminica cind baga si ei de 20 lei benzina sa se dea mari la oras cu bulgarestile lor
3
0
daca au bacu , nu platesc amenda,,,asa vrea militia.
1
0
avem legi prea blande!!! statul priveste, impasibil, cum acesti inconstienti omoara oameni nevinovati, ii baga in spitale, se cheltuiesc bani care ar putea sa fie directionati in alte scopuri, in loc sa mareasca sanctiunile!!! daca ti-ai pierde permisul 3 ani, nu cred ca nu te-ai gandi de 2 ori inainte sa te urci baut la volan...chiar nu inteleg de ce exista atata toleranta pentru asemenea specimene!!!
3
0
nenorocirea mare este ca mori oameni nevinovati din cauza acestor inconstienti.Daca s-ar lovi de un stalp fara alte masini implicate in astfel de coleziuni nu ar fi nici un pacat .Dar ce te faci cand mor oameni nevinovati s-au raman pentru toata viata invalizi.Permisul pe viata fara drept de al mai recupera!
4
0
adevaratii pol ai Mangaliei!
4
1
Va asteptam sa va umblam.la.ochiul.maro
2
3
Sau cat de ieftin beti atat de departe de casa ca sa va bagati pl in el de permis si in ea de constiinta? Voi chiar nu realizati ca noi avem copiii, neveste, planuri de viitor? Da-va-n pl mea de inconstienti!!! Si mie-mi place cocartul, dar in viata mea nu m-a costat mai mult de 70lei taxi-ul
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218