REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

În week-end, șoselele Constanței INVADATE DE ȘOFERI BEȚI!

În week-end, șoselele Constanței INVADATE DE ȘOFERI BEȚI!

Replica API 22 aprilie 2019 | 00:28 396

Sfârșitul de săptămână „scoate” pe șosele tot mai mulți șoferi inconștienți, care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 20 spre 21 aprilie a.c., polițiștii au depistat șoferi sub influența licorii lui Bachus pe străzile din Techirghiol, Topraisar, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Pantelimon etc.

Duminică, 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Techirghiol, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul în cauză a acroșat un autoturism, care circula regulamentar din sens opus, fără a rezulta persoane vătămate în urma coliziunii. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Chirnogeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un motociclu neînmatriculat pe strada Năvodari din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul refuzând prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Hârșova, care a condus o autoutilitară pe raza localității Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe șofer la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ225, în localitatea Pantelimon, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot sâmbătă, 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu conduc cum vrea poola mea sunt shingy imputitu si am un dric cu care ma dau tare sa mi moara familia de smeker ce est eu! nu ma prindeti ca dricu meu e camuflat de duhoare
0
0
Eu la 5-6 beri conduc mai bine ca nevasta-mea,care are permis de 4 ani,pana si ea a recunoscut!
1
0
Saniuta tu stii sa citesti? Stare de ebrietate se pedepseste, prezenta alcoolului in sange nu. Iar ptr aia care omoara oameni aflati in stare de ebrietate exceptand bineinteles cazurile in care pietonul sau celalalt sofer e de vina, pedeapsa cu moartea! Ps numai noi si ungurii mai avem regulile astea tampite cu alcool zero la volan, restul lumii accepta intr-o anumita limita diferita de la tara la tara!
0
0
Tzianu - unitatea de masura a inteligentei. Vreau o tara ca afara fara mili-tzieni!
1
0
Aia din Norvegia , Danemarca , etc. au limita si bun simt ,un pahar sau doua de vin dupa masa . Dar Romanul pana nu bea toata damigeana nu se simte bine....si dupa aia isi aduce aminte ca el sofeaza mai bine decat Sumacher !
1
0
Si in Suedia, Norvegia si Danemarca e la fel poti sa bei la volan cu conditia sa nu te imbeti. Nu stiu Finlanda si Islanda ce legi au dar cred ca sunt asemanatoare. Romanii au fost indoctrinati ca nu e bine prin propaganda cu soferi beti nu bauti!
1
0
Romanii sunt o natie de alcoolisti si nesimtiti prosti!
2
2
Insasi Biserica invata la bautura! In Romania se Bea la orice ocazie...asa ca, mai usor cu aruncatul pietrei!
3
3
Sa-mi bag pula in inima voastra de sclaveti comunisti, sa va iau gatul si neamurile in pula de cacati comunisti. E DREPTUL MEU BAI PIZDELOR SA CONDUC BAUT! Stiti de ce? Pen ca spre deosebire de pizdele ca voi io tin la bautura da voi labagiillor care ati stat toata viata in casa si ati luat carnetul pe mangla habar n-aveti de soferie d'aia taiati fata si nu beliti ochii ca beliti pula. Sunteti atat de prosti si imputiti ca nici pe strada nu stiti sa mergeti d'aia da masina peste voi! Stiti cati soferi merg bauti? Majoritatea ba loazelor, ce vedeti voi pe net e doar ce prind gaborii! Hai jet!
3
19
Ba boilor, omul spune ca daca faci accident platesti cu viata! Poti sa te urci baut la volan dar sa nu fii ametit. Americanii au o lege similara, n-ati vazut cand ii da pe aia jos din masina si ii pune sa mearga pe linie si sa-si atinga nasul cu ochii inchisi? Ce credeti ca americanii n-au scule performante sa le ia alcoolemia? Au dar nu se pune problema asa! Capacitatea de absorbtie a alcoolului difera de la om la om! Unu de 120 de kile si 1.80 cu ficatul bun nu da doi bani pe un pahar de bere, dar unu mai mititel cu ficatu prastie se imbata din prima!
3
13
Esti prea prost pentru secolul asta.
10
4
Ce-i o galeata de vin pentru un roman sanatos?Firmele de asigurari nu platesc niciodata cand vinovatul e manga,deasemeni daca vinovatul nu are permis nu are nici polita RCA.
12
2
Cine consuma bauturi,si cei care nu poseda permis si fac un accident rutier cu victime incadrarea ar trebui facuta la tentativa de omor sau omor calificat.la fel si pentru cei care nu acorda prioritate de trecere. In curand se va face aceasta modificare. AI BAUT CHEAMA UN TAXI,NU ACORZI PRIORITATE DE TRECERE STAI ACASA.CAND FACI ACESTE FAPTE SE PRESUPUNE CA STII RISCURILE,DECI VEI PLATI ATAT PENAL CAT SI MORAL. la asigurari credeti ca le convine sa plateasca pentru un prost care sa urcat beat,fara permis si care sa nu acorde prioritate de trecere. Eu nu as plati,las obliga pe inculpat
17
4
Astuia de jos nu-i doresc nimic altceva decat sa-l pocneasca unul rupt de beat, sa-l vad atunci daca-i mai ia in brate p-aia care se urca bauti la volan.Ratatule !! Daca ai baut nu te mai urci la volan, punct ! Manca-mi-ai pula de drogalau..
27
4
Marh mah COMUNISTULE!!! Daca tin la bautura e ok sa conduc , daca nu , nu! Fiecare sa-si cunoasca limitele si sa raspunda daca face nasoale. Pedepasa cu moartea si jos cu statul dadaca bolsevic! Hai jet!
5
33
Actiuni de genul trebuiesc facute mai des, a devenit o obisnuinta pentru toti inconstientii sa se urce bauti sau drogati la volan, politia trebuie sa faca filtre mai des iar pedepsele inasprite!
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212