REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

În zilele când n-au circulat microbuzele maxi-taxi, a fost JALE în autobuze: sute de călători, AMENDAŢI!

În zilele când n-au circulat microbuzele maxi-taxi, a fost JALE în autobuze: sute de călători, AMENDAŢI!

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:00 186

O amplă acțiune de control, desfășurată pe autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC), de la începutul lunii noiembrie, a dus la depistarea a sute de călători frauduloși. Controlorii de la Clean Control, împreună cu polițiștii locali și cu jandarmii de la Gruparea „Tomis” au efectuat controalele după metoda deja obișnuită: autobuzele de pe toate traseele au fost trase pe dreapta, între stații, și toți călătorii legitimați pentru verificarea biletelor și abonamentelor de călătorie.

În doar două zile, în perioada 1 – 2 noiembrie, oamenii legii au depistat aproape 400 de călători frauduloși: 196 de călători fără bilete, pe 1 noiembrie, și 180, în ziua următoare. Acțiunea a continuat și în cursul zilei de vineri.

Se impune precizarea că, odată cu problemele ivite în circulația maxi-taxiurilor, din cauza lipsei avizelor de traseu, mulți constănțeni s-au îndreptat către transportul în comun oferit de RATC.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o solutie foarte simpla: sa puna intrarea doar prin fata pe la sofer si sa fie prezentata legitimatia de calatorie la urcare sau bani pe bilet. Cine nu are poate merge pe jos.
0
0
Foarte bine
5
0
Pai in maxi taxi taxarea e la sofer si nu merge nimeni moca.In autobuz toti merg moca,ca taxarea la sofer nu exista,cum e in multe tari civilizate..cand o sa va intre in cap ca tb sa faceti taxarea prin fata,pe la sofer,puneti camere si astfle desfiintati controlorii definitiv.Cat platiti anual acesti oameni,investiti in camere in autobuz si in aparatura carea sa dea bilet pe loc la sofer.Daca e prins pe camere ca ia1leu de la oameni,dat afara.Asa nici picior de tigan nu mai merge moca si nici romanii care o fac.Faceti o data ceva civilizat in autobuzele astea,asa nu mai merge si regia in pier
15
0
Atunci evita RATC-ul si mergi pe jos, sau cu taxiul sau si mai bine cu maxi taxi...dar ai grija sa nu fie alta destinatia
5
9
Aia care fac graficele la RATC probabil sunt loviti cu leuca. Merg cate doua autobuze unul dupa altul, al doilea merge aproape gol, si dupa aia timp de vreo 20 de minute nu mai vine nici unul. Si cand vine, se umple imediat. Sa nu mai spun ca tatele de mahala de la control se poarta ca niste maimute oparite scapate din jungla. Si probabil au si probleme cu vederea, pt ca niciodata nu-i vad pe tiganii care merg fara bilet. Bataie de joc.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102