REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Încă 4 persoane s-au întors din Italia, în Cuza Vodă, în weekend

Încă 4 persoane s-au întors din Italia, în Cuza Vodă, în weekend

Replica API 17 martie 2020 | 00:00 1631

După ce oamenii din localitatea Cuza Vodă s-au isterizat când au aflat că mai multe persoane s-au întors din Italia, inclusiv din zonele de risc, primarul localităţii,Viorel Dulgheru, i-au liniştit, susţinând că cei veniţi vor sta în izolare la domiciliu, iar în cazul în care o persoană va manifesta simptome specifice COVID-19, atunci Direcţia de Sănătate Publică va veni în localitate pentru a efectua teste de depistare a virusului.

Viorel Dugheru

“Am avut 16 până joi, în weekend au mai sosit 4, în total 20. Izolate la domiciliu, împreună cu familiile lor, sunt 67 de persoane. Sunt izolate la domiciliu, nu prezintă simptome, sunt doar persoane întoarse din străinătate. Am întrunit Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, am luat o hotărâre acolo, apoi am făcut şedinţă de consiliu, am alocat o sumă de bani, încercăm să îi susţinem pentru că sunt din familii devaforizate, în special cei care s-au întros. Unii mai au 8 zile, alţii 9 şi trece acea perioadă de 14 zile, să sperăm că nici unul nu va prezenta simptome", a declarat, pentru Replica, Viorel Dulgheru, primarul din Cuza Vodă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice, mai intai sa plateasca cas cass si impozit asa cum platesc cei de aici. Si eu imi cheltui banii care imi raman tot in tara tva accize etc. Asa ca la vrjeala asta cu care ne-au prostit politicienii.
1
0
Nu iei pensie direct de la ei, dar infuzia de capital ajuta la cresterea nivelului economiei. Se cheltuie banii in tara, se incaseaza taxe, din care se platesc pensii. Sau credeti ca pensiile se platesc din fondul de pensii care se creeaza din taxele salariatilor? Cum ar acoperi 6 mil salariati pensiile a 6 mil pensionari?
1
1
legatii de calorifere cu catuse si aruncati cheile
1
0
cine ii controleaza?
2
0
daca ar fi sa iei tu pensie si sa manaci de pe urma banilor adusi de astia ai muri de foame
5
1
SA O CREDEM NOI CA AIA VOR STA VREUN MINUT IN IZOLARE. POATE DOAR CU USILE SUDATE SAU BATUTE IN CUIE CA LA CHINEZI. II VERIFICA CUMVA CINEVA DE MAI MULTE ORI PE ZI? AVETI GRIJA!
4
1
Plina tara de rromi.
7
0
Asa Romani uratii pe cei care fura laolalta cu cei care muncesc cinstit ,daca se poate omoratii pe toti pt.ca im momentul in care nu vor mai intra in banci cele 4 sau 5 miliarde de euro trimise acasa de ei o sa mai luati pensii si ajutoare sociale de la stat din parti.La toti cei care blestemati si huiduiti pe ai vostri va doresc sa crapati de foame..sanatosi .
1
5
Tigani borati!
6
0
sunt rezistenti , nu se viruseaza decat cu virusul furatului,insalatoriei si golaniei!
4
0
vin jegosii! toti hotii,tiganii,drojdia societatii se intoarce cu un cadou,virusi!muriti bai!
6
0
Sambata si duminica erau la cumparaturi prin kaufland medgidia
10
0
Cand o sa incepe tiganii intorsi din Italia sa umbe prin Constanta la cersit si furat sa vezi atunci infectati cu Covid 19.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272