REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Încă o moarte misterioasă în Rusia: un fost director al Lukoil a fost găsit mort în pivnița unui șaman

Încă o moarte misterioasă în Rusia: un fost director al Lukoil a fost găsit mort în pivnița unui șaman

Replica API 11 mai 2022 | 22:53 1075

Poliția a deschis un dosar penal cu privire la moartea fostului manager de top al lui Lukoil, Alexander Subbotin, care a fost găsit mort cu o zi înainte în subsolul unei case din Mytishchi, informează TASS. Anchetatorii vor verifica, de asemenea, prezența drogurilor în sângele său.

Alexander Subbotin

"Declarația despre pierderea conștienței în urma unui atac de cord a fost primită pe consola ambulanței pe 8 mai. Medicul care a ajuns la apel a constatat decesul lui Subbotin. Cu privire la decesul său, a fost deschis un dosar penal, care este în curs de investigare de către Ministerul Afacerilor Interne Mytishchi", a declarat sursa pentru TASS, citează stiripesurse.ro.

Potrivit acestuia, în acest caz au fost numite o serie de examinări, "inclusiv medico-legal, care ar trebui să stabilească atât cauza decesului, cât și starea sa înainte de sosirea medicilor într-o casă de țară din regiunea Moscovei".

"Potrivit proprietarului casei, originar din Harkov Alexei Pindurin, Subbotin a ajuns la el într-o stare de intoxicație puternică cu alcool și droguri cu o zi înainte. Corpul miliardarului se afla în subsolul casei lui Pindurin, care se mai numește și șamanul Magua, într-o cameră folosită pentru a efectua ritualuri voodoo jamaicane", a declarat sursa.

TASS nu are comentarii oficiale din partea organelor de anchetă, a agențiilor de aplicare a legii, precum și a rudelor lui Subbotin.

Subbotin l-a vizitat pe șaman, Magua, și pe soția acestuia la domiciliul lor, susține canalul Telegram Mash, pentru a trata o mahmureală folosind venin de broască.

"Au făcut o incizie pe piele, au picurat acolo otravă de broască - și după ce a vomitat, pacientul s-ar fi simțit mai bine", a declarat canalul.

Mash susține, de asemenea, că Subbotin cunoștea cuplul de mult timp și că ar fi apelat în mod regulat la serviciile lor.

Acesta notează: "Și astfel a venit din nou la ei - pentru a trata o mahmureală. Dintr-o dată s-a simțit rău - îl durea inima. Proprietarul a decis să nu cheme o ambulanță, i-a dat Corvalol și l-a adormit pe omul de afaceri în subsol. Acolo omul a murit".

Moartea lui Subbotin e ultima dintr-o serie absolut ciudată, mai ales după invazia Rusie în Ucraina. Mai mulți oameni de afaceri proeminenți au murit în condiții cel puțin suspecte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108