REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Încă o moarte suspectă în Rusia

Încă o moarte suspectă în Rusia

Victor ROTARU 1 octombrie 2022 | 09:31 705

Un alt director rus de top a fost găsit mort într-un caz suspect de „sinucidere". Pavel Pchelnikov, în vârstă de 52 de ani, director al unei companii subsidiare a Căilor Ferate Ruse, a fost găsit mort cu o rană de glonț pe balconul locuinței sale din Moscova.

Nu cu mult timp în urmă, Pavel a postat fotografii în care părea să se bucure de vacanță. O anchetă oficială este în curs de desfășurare cu privire la cauzele morții sale, chiar dacă versiunea inițială aparentă este că s-a sinucis.

Este cel mai recent deces dintr-o serie de altele similare în care au murit directori de top din Rusia.

Autoritățile au concluzionat rapid că aceste personalități influente s-au sinucis, dar în toate cazurile au existat motive de îndoială cu privire la cauza morții.

Pchelnikov se lăuda ca fiind „cel mai experimentat manager de PR din cadrul companiei Căile Ferate Ruse".

La 1 septembrie, magnatul petrolier Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, a căzut în gol de la fereastra etajului șase al unui spital din Moscova.

Conform unui raport, președintele Lukoil — a doua cea mai mare companie petrolieră din Rusia — a fost „bătut" înainte de a fi "aruncat pe fereastră". Dar aceste detalii nu au fost confirmate oficial.

Compania sa își exprimase opoziția față de războiul din Ucraina.

În mod ciudat, Putin a sosit la Spitalul Clinic Central la scurt timp după ce a fost găsit cadavrul lui Maganov pentru a-i aduce un ultim omagiu ultimului lider sovietic Mihail Gorbaciov, care a murit la acel spital.

În iulie, Iuri Voronov, în vârstă de 61 de ani, șeful unei companii de transport și logistică pentru o companie care făcea afaceri cu Gazprom, a fost găsit mort în piscina sa, un prieten important, criminolog de top, avertizând că a fost vorba de un act criminal.

Alți doi directori cu legături cu Gazprom au fost găsiți morți în locuințele lor de lux de lângă Sankt Petersburg, pe fondul suspiciunilor că aparentele sinucideri ar fi putut fi, de fapt, crime, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e mai rea decat Hitler.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369