REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Încă un accident rutier la ieșire din Medgidia

Încă un accident rutier la ieșire din Medgidia

Replica API 3 octombrie 2017 | 00:05 515

Încă un accident rutier s-a produs la ieșire din Medgidia înspre Cuza Vodă, marți 3 octombrie! O persoană ar fi încarcerată, cel puțin așa au precizat cei care au sunat la 112. Descarcerarea a plecat spre locul cu pricina.

Update: 4 persoane au fost rănite ușor. Acestea au fost transportate la spital, conștiente, colaborante, cu traumatisme cranio-cerebrale.

Update 2: Potrivit primelor informații se pare accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit anchetatorilor, la data de 3 octombrie, în jurul orei 15.30, un bărbat a condus un autoturism marca Ford, pe DN 22C, dinspre Constanța către Medgidia și, ajungând la intersecție cu strada Silozului (spre dreapta e Dj 222 care duce spre Cuza Vodă, iar la stânga e Silozului care duce spre Medgidia), a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, neacordând prioritate autoturismului marca Toyota, care circula din sens opus, intrând în coliziune frontală cu acesta. Patru persoane au fost rănite, câte două din fiecare autoturism. Acestea au fost transportate la spital, conștiente, colaborante, cu traumatisme cranio-cerebrale. În cauză, polițiștii rutieri au declanșat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

3 persoane au murit în urmă cu doar câteva zile!

Amintim că, pe același sector de drum, DN 22C, a fost activat planul roșu de intervenție în cursul zilei de joi, 28 septembrie, în urma unui accident rutier.

Mai exact, în jurul orei 13.20, Valentin Cioară, în vârstă de 29 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism marca SAAB pe strada Silozului din Medgidia. Ajungând intersecția cu DN22C, după cum au spus anchetatorii, întrucât nu ar fi acordat prioritate, a intrat în coliziune cu un autocar de transport persoane, ce aparține firmei Servcom, care circula dinspre Constanța către Cernavodă. Șoferul din autoturism a murit pe loc. La scurt timp au fost declarați decedați alți doi ocupanți ai mașinii SAAB, fiind vorba despre Felix Florian Manole, în vârstă de 38 de ani, din Medgidia, (angajat al Penitenciarului Poarta Albă) și Traian Neculache, în vârstă de 48 de ani, tot din Medgidia. În stare gravă a fost transportat la spital Ionel Dospinescu (jandarm), în vârstă de 43 de ani, din Castelu. Totodată, circa 7 persoane, pasageri în autocar, au ajuns la spital cu răni ușoare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boule , ai obligatia sa aprinzi faza scurta oricand si oriunde , chiar si in oras.
0
3
Politia Mircea Voda...DN 22 C este drum national nu E 81 ptr care ii amendeazi dta in Satu Nou.Nu ai obligatia sa aprinzi faza scurta pe DN dle Nanu Aurel.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218