REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Încă un atac armat în SUA. Bilanț sângeros, după ce mai mulți atacatori au deschis focul în Philadelphia

Încă un atac armat în SUA. Bilanț sângeros, după ce mai mulți atacatori au deschis focul în Philadelphia

Replica API 7 iunie 2022 | 22:59 1091

Un nou atac armat a avut loc, sâmbătă seara, pe o stradă aglomerată din Philadelphia, în nord-estul Statelor Unite. Trei persoane au fost ucise și unsprezece au fost rănite.

Poliția din Philadelphia este în alertă, mai ales că este vorba de unul dintre cele mai grave incidente de acest gen din oraș, în ultimii ani. Conform informațiilor oficiale, mai mulți trăgători au deschis focul în același timp pe South Street, una dintre cele mai populate străzi din oraș.

Poliția din Philadelphia nu a operat arestări

„Paisprezece persoane, din câte știm noi, au fost împușcate și spitalizate. Trei dintre aceste persoane, doi bărbați și o femeie, au fost declarate decedate după ce au ajuns la spitale cu multiple răni prin împușcare”, a declarat detectivul D.F. Pace, de la poliția din Philadelphia.

Pace a declarat că poliția a deschis focul asupra unuia din trăgători, însă nu știe dacă acesta a fost lovit. Până în acest moment, nu s-au operat arestări, însă au fost recuperate două arme și se așteaptă înregistrările de pe camerele de supraveghere ale magazinelor din zonă.

Statele Unite se confruntă cu un val de atacuri armate

Statele Unite se confruntă cu o escaladare nemaiîntâlnită a atacurilor armate, mai ales în rândul tinerilor. Un record absolut a fost stabilit în iulie 2021, în weekendul în care americanii au sărbătorit Ziua Independenței. Atunci, 400 de atacuri armate au avut loc în SUA, iar 150 de oameni și-au pierdut viața.

În prezent, în Statele Unite, armele au devenit principala cauză a deceselor în rândul tinerilor. Între 2020 și 2021, au murit peste 4.300 de tineri americani, din cauza rănilor provocate de arme. Numărul este mai mare decât cel al deceselor în accidente de mașină.

SUA și-a înarmat civilii iar acum suportă consecințele

Aproape 400 de milioane de arme sunt deținute de civili, în Statele Unite, conform unui studiu al Small Arms Survey, un număr mai mare decât toate celelalte state la un loc, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta vor crime cat mai multe, astave america tara tuturor posibilitatilor de ce nu inchid guvernatorii ca nu iau masuri de siguranra acolo vor sa ajungem sa ne fie frica sa iesim pe strada
0
0
si ucraina va devenii o tara ...democratica !
0
0
asta da demo cratie, e multi cu probleme la capu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212