REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un CONTAINER încărcat cu deșeuri, depistat în Portul Constanţa Sud Agigea

Încă un CONTAINER încărcat cu deșeuri, depistat în Portul Constanţa Sud Agigea

Replica API 14 aprilie 2021 | 21:55 1960

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa și ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic asupra unui container aflat în Portul Constanța Sud Agigea, încărcat din Portugalia cu deșeuri inutilizabile.

În data de 12.04.2021, în urma unor activități informative desfășurate de către polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa și ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit un container încărcat din Portugalia, pentru o firma de pe raza judeţului Călăraşi care efectua activități de import în România.

În urma verificărilor s-a stabilit că mărfurile erau declarate în fals la autoritatea vamală ca fiind resturi din material plastic, scrap, neconforme cu documentele prezentate autorităţii vamale. În cauză a fost luată măsura nepermiterii importului pe teritoriul României de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta învestit în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor folosirea de acte nereale și importul ilegal de deșeuri cu încălcarea dispozițiilor legale în domeniu, iar bunurile vor fi returnate la expeditor.

Vă reamintim că în urma cu o săptămînă, tot în portul Constanţa Sud Agigea, au mai fost descoperite containere cu deşeuri provenind din Germania şi Canada. Mai multe puteţi citi AICI

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagatii la puscarie pe netrbnici astia care umplu tara cu mizerii!!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108