REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Încă un incendiu la o mănăstire din judeţul Constanţa! FOCUL a fost pus INTENȚIONAT!

Încă un incendiu la o mănăstire din judeţul Constanţa! FOCUL a fost pus INTENȚIONAT!

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:36 913

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi, duminică noapte 6/7 octombrie a.c., să intervină la un incendiu perimetrul unei mănăstiri! De data aceasta este vorba despre mănăstirea de la Costineşti, acolo unde arde, conform primelor date, o anexă. Până la sosirea la fața locului a pompierilor, locuitorii din Costinești s-au mobilizat. O persoană neidentificată ar fi dat foc unei magazii a Centrului de Tratament din vecinătatea mânăstirii.

Potrivit oamenilor legii a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, însă nu se poate vorbi despre suspecți momentan.

”În cazul de față, nu este reținută nici o persoană. A fost deschis un dosar de cercetare penală și urmează a fi stabilite toate aspectele. Vor fi audiate persoane, se vor face toate demersurile pentru a se afla dacă a fost pus intenționat”, spun aceștia.

Este un nou incendiu la o mănăstire, după ce devastator, înregistrat joi, 3 octombrie, la Adamclisi - detalii AICI!

Precizăm că lăcașul de cult a fost controlat ultima oară, de către reprezentanții ISU Dobrogea, în 2018. Acesta nu necesita autorizatie de securitate la incendiu.

Au fost constatate 5 deficiențe și aplicate 5 avertismente.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-a fost prezenta nicio icoana facatoare de minuni? Posibil asa ceva?
7
2
petre, esti prost.
3
3
Sa arda toate! Sunt facute din donatiile hotilor si turnatorilor.La inceputul lui 90 toti banditi care faceau donatii bisericii erau scutiti de plata impozitelor catre stat pentru ca asa a vrut tiganul iliescu.Legea e valabila si azi ,vezi becali si catedrala ma-si.
6
7
Ce sa va fac bai popilor daca v-ati indepartat de la dreapta credinta crestina si va inchinati la ochiul necuratului? Asa va trebuie! Si shpagovene sholdovene ajunge cu abuzurile! Se aude la patriarhie sau danielica e prea buhait de beuturica?
8
5
sa-l arda pe fratele lui, hotul spagoveanu !!!
5
5
dati le foc la toate!!!
5
9
satana sa-i arda pe piromani si poponari!
6
3
A fost pus intentionat sa mai ceara vreo 10-20 milioane euro de la Guvern pentru construirea alteia de 10 ori mai mare, in acest fel angajand si mai multi preoti proaspat absolventi de Teologie.
5
5
Nemernici de oameni ! Huligani, derbedei si piromani pe toate drumurile !
9
7
da, au dat chiar ei foc, ca sa spuna ca manastirile ard din cauza satanistilor. Si nu din cauza faptului ca nu are nici una autorizatie de securitate la incendiu, iar multe nu au nici autorizatie de constructie. Au dat foc la baraca, la alibi. Sa stam noi sanatosi, ca astia nu au autorizatie nici la bisericile din oras, dapoi la astea construite pe colcauri..
11
5
Pacatele lui Theodosie Snagoveanu
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218