REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ÎNCĂ un POLIȚIST a fost AGRESAT, în județul CONSTANȚA!

ÎNCĂ un POLIȚIST a fost AGRESAT, în județul CONSTANȚA!

Replica API 24 august 2021 | 23:59 18139

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, la data de 22 august a.c., în jurul orei 19.20, de către un bărbat, de 47 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat.

foto: arhivă, sursa: portalsm.ro

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat apelantul, care prezenta urme superficiale de agresiune. Acesta nu a dorit intervenția unui echipaj de ambulanță. Menționăm faptul că bărbatul de 47 de ani este polițist și se afla în timpul liber în momentul producerii incidentului.

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Amintim că, tot în seara de 22 august, un alt polițist a fost agresat, dar la Ostrov.

Citește detalii aici: POLIŢIST BĂTUT în faţa DISCOTECII din Ostrov

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
proxenetii orasului.De la revolutie se chinuie politia nationala sa aresteze pestii orasului si nu reusesc...Le scapa printre degetele care iau spaga.
3
0
Politia Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!Poate afla si Neacoita primarul de carton!
3
1
Politia locala nu coboara din masini ar trebui sa patruleze pe strazi pe jos
6
0
niste terchea-berchea, atat politistii cat si jandarmii. asa se intempla daca recruteaza toti pricajitii sa stea douajdeani' de zile pe feisbuc si tictoc ca apoi sa manance pensie la patruj'de ani
9
4
mancat bataie degeaba ? Eu nu cred, politisti astia tineri au vazut prea multe filme politiste si de aici li se trage
6
5
sa stea in masina ,la somn, plimbari in piete la ...tarabele cu babute ...amendate!
7
4
Sa zica merci ca nu l a altoit in fund
7
3
Un cap de creta batut!
4
5
cand politistii locali agreseaza oamenii care le spun ca nu poarta masca? politia locala care loveste oamenii, cauta pe utube
13
4
Ti e si sila cand vezi pe strada politisti de un metru si cincizeci de cm
14
4
A dat dar a si luat...
14
2
Daca era in timpul liber nu se cheama agresarea unui politist, mai ales atunci cand agresorul habar n-avea ca e politist. Ce-i tot dati cu politistii agresati?
17
11
Ba mai du te n spuma de guzgan...se mai intampla..nu mai generaliza.. ca sunt unii care iti intind tot neamul pe jos
12
11
Asa se intampla cand politia recruteaza candidati cu fizic de instalatori. De oameni inalti, solizi cu o conditie fizica de tanc are nevoia politia. Orice nebun care isi pune mintea cu ei, ii da de toti peretii fara probleme. Din respect si frica unui dosar nu va bate lumea, nu ca nu ar putea..
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614