REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Încă un român a murit din cauza coronavirusului. Trei decese confirmate în România

Încă un român a murit din cauza coronavirusului. Trei decese confirmate în România

Replica API 22 martie 2020 | 07:43 2558

Un al treilea român a murit, duminică seară, din cauza infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani din județul Neamț. El avea condiții medicale preexistente, printre care și diabet. Bărbatul a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

„În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@5,16 ce prost esti. Mai citeste inca odata stirea.
0
0
de unde a luat gripa galbena? Ca din aer nu se ia, asta e clar. Cred ca e votant penele ca doar asa se poate explica. Sau are vreun nepot in hastagrezist sau usereminusplus care l o fi vizitat. Doar astia fac gripa galbena ca ei cred ca sunt rezistenti si ies la meeting uri cu copii in carucioare. Hai iar la un meeting sa ne batem cu jandarmii si sa aratam ca noi luptam cu coruptia si nu facem gripa galbena ca suntem rezistenti. He he he!
1
1
data viitoare cand china mai face un virus sa l faca si cu diaree ca asa sta lumea in casa hahah apropo uitativa la CRANK primul film cu virusul cinezesc. foarte tare.cum zicea CHINESE SHIT? nu va mai panicati ma ca nu va ajuta cu nimic..
2
0
in ialia mor aproape o mie pe zi..si oamenii stau inchisi si izolati in casa..credeti ca daca ieseau la aer mureau mai multi?
6
0
Mai vin multi din Italia si Spania in tara?
3
1
00.17 ,22 .56 bine zis..si de ce credeti ca e asimptomatic foarte mult timp virusul? sa se infecteze cat mai multi clar. si inca o chestie ca cica de la lilieci..pai aia manca lilieci de ieri? sau a fost un liliac mai special asa care cara cu el virusu..cred ca mai degraba implantat.chiar daca teoria conspiratiei suna ciudat pt multi..eu ca zic sa scoateti capul din cutie si nu mai functionati precum televizorul pe telecomanda
4
2
ce ciudat,mor multi varstnici, in special cei bolnavii,exact povara multor tari cu populatii imbatranite;ex. italia,germania ,japonia,spania etc;.si uite asa scapa guvernele si corpotatiile de plati pensi,asigurari medicale,tratamente alocate de stat,medicamente compensate etc...
4
1
Al treilea deces legaturi cu primul confirnat din Cta. Asistent medical sef.
1
1
puie cu cacat Iohannis Merkel si poporul chinez
5
2
care e treaba cu ordonanta asta militara? ce cacatul meu e asta de e interzis sa iesi de la 22 din casa. pai mah cretinilor lumea ziua iese si se duca la piata si ce dracu mai fac..dar noapte cui dracu dacu virusu,ca oricum ziua e permis! bah cat de cretina e lumea asta si cum cad precum oile..pai bah ordonanta militara sa nu i zica lege martiala,asta se aplica in caz de razboi sa nu iesi dracu noaptea din casa.ca pentru virus..nu are absolut nici o relevanta ca oricum iese lumea ziua.traim un film apocalyptic real. si intotdeauna se va creea o rezistenta care va lupta pt libertate..
13
6
Daca ma doare in pyla si mor de AVC, tot de Corona mor?
6
1
masina si mor se pune tot la corona?..
10
3
Incepe ceea ce altii o numeau vrajeala chinezeasca, sanatate tuturor
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272