REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un sezon estival fără sens giratoriu la Costineşti!

Încă un sezon estival fără sens giratoriu la Costineşti!

Replica API 24 mai 2022 | 22:33 1949

Încă un accident grav s-a petrecut în bifurcația de la Costinești, fapt care a adus din nou în discuție necesitatea unui sens giratoriu. Reporterii Replica au discutat cu cei îndrituiți să rezolve această problemă, mai exact cu primarul din Costinești dar și cu directorul DRDP Constanța, însă, din nefericire, nici în acest sezon estival șoferii nu vor avea parte de un sens giratoriu. ”Abia din toamnă vor începe lucrările pentru sensul giratoriu„ a declarat Marian Ichim, directorul DRDP, pentru Replica.

Abia din toamnă, după sezonul estival vor începe lucrările, deocamdată suntem la stadiul de proiectare. În funcție de constructor, va dura cam patru luni, noi sperăm să fie finalizare lucrările anul acesta. ” a declarat Marian Ichim, directorul DRDP Constanța, pentru Replica.

Giratoriul îl fac cei de la drumuri, nu noi. Ei au estimat întâi că o să îl facă în jur de 1 mai, dar acum s-a prelungit și ni s-a spus că în toamnă va fi gata. Noi acolo avem de făcut două trotuare laterale, și iluminatul pe care îl avem deja tras. Noi așteptăm să îl construiască. Și eu aș fi vrut acum, pentru că au tot fost evenimente. După construcția giratoriului nu o să mai avem accidente mortale sper, pentru că viteza o să fie limitată la 30 de km la oră. Pe noi ne va ajuta foarte mult pentru că se va fluidiza traficul. ” a declarat Jeanu Dorin Dumitru, primarul din Costinești, pentru Replica.

Marian Crușoveanu

Vă reamintim că în februarie, Marian Crușoveanu, deputat PNL, declara:„ Acest sens giratoriu, ce va fi construit în dreptul localității Costinești, va avea un rol extrem de important pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și, conform datelor existente până acum, documentația tehnică este realizată, iar până la finalul acestui an, se va construi sensul giratoriu”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Natura terenului este deosebit de periculoasa ,cand vii dinspre Mangalia in nici 200 m ai o vale din care apare de niciunde ,o intersectie ! Rezolvarea ar fi cam asa...O pasarela , pod peste soseaua nationala....cu bretele de iesire in ambele directii ! Dar , ei nu sunt in stare sa deseneze un cerc , ce vorbesc eu aici este SF !!!
0
0
Cu ce ajuta giratoriul daca donatorii de organe merg cu 200 km pe ora??? Mueciclistii...
1
1
PROBLEMA NU TINE DE ADMINISTRATIA LOCALA , BIROCRATIA DIN PACATE INFLORESTE INCLUSIV IN SISTEMUL PRIVAT , ORICUM O SOLUTIE DE MOMENT AR FI AMPLASAREA DE PARAPETI DE PLASTIC CU SEMNALIZAREA AFERENTA
0
0
E foarte periculoasa, dinspre Mangalia nu e vizibilitate. Cine iese din Costinesti la stanga se trezeste cu unul venind cu 200 care-l ia in plin, nestiind ca urmeaza un giratoriu ascuns.
0
0
ala la 23 august a facut 3 sensuri si unflatu a**a nu face 1 e ocupat cum sai mai dea de lucru lu cuscru gabi si bea toata ziua la 2 mai
0
0
Parca avem de-a face cu handicapati . Cum mama dracului , altii fac tot felul de constructii in varf de munte, pe mare etc , iar dobitocii aceastia nu sunt in stare sa faca un rahat de sens giratoriu ultra necesar pt siguranta cetatenilor si turistilor ? Jeguri ordinare ce sunteti !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108