REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Incendiu de proporții la un mall din Cluj-Napoca. Oamenii au fost evacuați de urgență. Video

Incendiu de proporții la un mall din Cluj-Napoca. Oamenii au fost evacuați de urgență. Video

A.F. 9 decembrie 2023 | 19:44 1663

Un incendiu a izbucnit într-un mall din Cluj-Napoca. Focul este localizat în zona depozitelor din spatele mall-ului, într-o curte interioară.

Incendiu de proportii la un mall din Cluj-Napoca. Oamenii au fost evacuati de urgenta. Videoincendiu mall-Foto DC News

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stins incendii pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale depozitate în curtea interioară (unde se preia marfa) a unui complex comercial de pe strada Alexandru Vaida Voievod. Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical și nu au fost necesare măsuri pentru evacuarea clienților din complexul comercial”, transmite ISU Cluj.

Clienții din cadrul spațiului comercial unde funcționează un supermarket au fost evacuați ca măsură de siguranță. Forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca. La fața locului au fost alocate un echipaj SMURD și două SAJ, precum și o autoscară, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale până acum.

Flăcările au fost localizate, nu mai există pericol de extindere și se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse.

Incendiu de proportii la un mall din Cluj-Napoca. Oamenii au fost evacuati de urgenta. Video

Punct de vedere Iulius Mall Cluj

„În seara zilei de sâmbătă, 9 decembrie 2023, un incendiu a izbucnit la depozitul de marfă al hipermarketului, situat în exterior, în partea din spate a centrului comercial, inaccesibilă publicului larg. Echipajele de pompieri au intervenit prompt la faţa locului pentru izolarea incendiului şi lichidarea acestuia. Nicio persoană nu a fost rănită, iar activitatea mall-ului, pe parcursul incidentului, s-a desfăşurat normal, hipermarketul fiind evacuat. Implementăm măsurile recomandate de autorităţile abilitate, urmând ca duminică dimineaţă activitatea mall-ului să se reia conform programului obişnuit cu clienţii. Urmează ca autorităţile competente să stabilească circumstanţele şi cauzele exacte ale incendiului. Iulius Mall Cluj este dotat cu echipamente moderne din punct de vedere al securităţii la incendiu, atât în ceea ce priveşte detecţia, semnalizarea şi alarmarea, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile de stingere a incendiilor. Iulius Mall dispune de: rezerve de apă, reţea de hidranţi exteriori, staţii de pompe, instalaţii de hidranţi interiori, instalaţii de stingere tip sprinkler şi tip drencer, instalaţii de desfumare, stingătoare de diferite tipuri, precum şi celelalte instalaţii şi mijloace specifice.“

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
arde o ghena de gunoi si devine o stire nationala . mare jurnal de stiri
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369