REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

INCENDIU în FÂNTÂNELE! Primarul face APEL către cetățeni după DECESUL unui bărbat

INCENDIU în FÂNTÂNELE! Primarul face APEL către cetățeni după DECESUL unui bărbat

Replica API 2 noiembrie 2020 | 00:34 5271

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 1 noiembrie, la un incendiu. Din primele informații ar fi vorba despre un incendiu pornit într-o locuință de pe strada Basarabia din localitatea Fântânele.

imagini arhivă

Un bărbat a decedat

Anunțul nefericit a fost făcut de primarul localității Fântânele, Adrian Rosu. „Din păcate astăzi a avut luc un eveniment nefericit în localitate. Nea Gheorghe Cîrstea a murit în urma unui incendiu produs de un scurtcircuit la intalația electrică. Folosea ca sursă de încălzire un calorifer electric și instalația fiind veche a cedat. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!”, a declarat Adrian Roșu.

Apel către cetățenii localității Fântânele

„Vă rog pe această cale pe toți cei care aveți rude în vârstă și care locuiesc singure, să mergeți să le verificați sobele sau sursele de încălzire. Multe case au instalații electrice vechi care nu rezistă la un consum mare de energie. De asemenea, sobele trebuie curățate și la fel și coșurile de fum. Știu că mulți dintre cei care au bătrâni la țară sunt plecați la oraș însă încercați să păstrați legătura cu cineva care să îi viziteze în fiecare zi” a mai spus primarul localității.

Ce spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea

„La incendiul locuință în localitatea Fântânele au intervenit pompierii din punctul temporar Cogealac și o ambulanță SAJ. În interior a fost găsit un bărbat de 87 de ani pentru care cadrele medicale au declarat decesul. Cauza probabila este în curs de stabilire” spun reprezentații ISU Dobrogea.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul a raspuns ,a fost acolo cu masina de pompieri . Omul murise intoxicat cu fum de mai multe ore.
0
0
PRIMARIA FANTANELE ARE AUTOSPECIALA PT INCENDIU, DE CE AU MAI SUNAT LA ISU!!! SAU ERAU BETI DE FERICIRE CA AU CASTIGAT ALEGERILE????
3
3
Cati boschetari din Fantanele muncesc?
4
5
Peste cateva zile presimt eu ca o sa se spuna ca a murit de covirus
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367