REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Incendiu în Ministerul rus de Externe. Pompierii au intervenit de urgență

Incendiu în Ministerul rus de Externe. Pompierii au intervenit de urgență

A.F. 6 ianuarie 2023 | 19:07 874

O alarmă de incendiu a izbucnit în camera tehnică a uneia dintre clădirile Ministerului rus de Externe, a declarat vineri purtătoarea de cuvânt a instituției, Maria Zakharova.

Maria Zakharova

"O posibilă cauză este un scurtcircuit. Angajații Ministerului Situațiilor de Urgență lucrează în acest moment. Nu au fost victime. Informația că 'a fost un incendiu în incinta de lucru' nu este adevărată. Vorbim despre etajele subsolului", a spus ea, pe canalul ei de Telegram, relatează presa de la Moscova, citează stiripesurse.ro.

Ministerul Situațiilor de Urgență din Rusia a precizat că „o cerere a fost înregistrată la adresa: Piața Smolenskaya-Sennaya, 30, clădirea 2". Pompierii au mers la fața locului, iar recunoașterea este în curs de desfășurare, a precizat serviciul de presă pentru sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu uitati de "Maria Zakharova: Bizarre wedding" pe google. Astia sunt "sustinatorii familiei traditionale"? Hahahhahaha! Maria Zakharova aka "AMANTA UNICULUI partid rusesc" care este "Rusia Unita" si care l-a scos prin anus pe "Satana in carne si oase" Vladimir Vladimiriovich Putin (Putler aka agent KGB ADAMOV).
10
1
Adevarul este in felul urmator: Maria Zakharova a fost "ARSA BACKDOOR" de catre sabotorii pro-NATO care vor democratie in Rusia si oprirea razboiului satanisto-putinist. Cum stiau americanii ora exacta a invaziei? Cum i-a amanat cu o saptamana si le-au dat peste cap "organizarea" si "calculele matematice" ale "operatiunii speciale"? Sabotori in Kremlin, moncher? Probleme in "paradis"? "(Z)heil Putler!" Suuuuge-o, Mariuco! Stim ca vrei! Stim ca iti plac capsunele. Hahahaha! Nu ca ma laud acum, dar am ditai capul cat capsunele alea MARI, MARIUCO MARIOARO! Hahahahah! Search pe google "Maria Zakharova teases with strawberries – Video" pentru astia cu "familia traditionala". Hahaha! Iapa tot iapă rame. Si inainte si dupa capsuna! Hahhahaha!
15
1
Bomba.. A luat foc Zakharova.. Asta ar fi fost titlul corect pentru stiripesurse....
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218