REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Incendiu într-o secție a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj! Pacienții au fost evacuați în siguranță

Incendiu într-o secție a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj! Pacienții au fost evacuați în siguranță

A.L. 24 noiembrie 2022 | 10:00 354

Un incendiu a izbucnit, joi, la Secţia Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din municipiul Cluj-Napoca, pacienţii fiind evacuaţi în siguranţă de personalul medical.  Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, în acest caz a fost activat Planul roşu de intervenţie.  "În momentul sosirii pompierilor la faţa locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul trei al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele trei, patru şi cinci. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor la faţa locului. Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment", a transmis ISU Cluj.

Foto: (c) ISU Cluj

La faţa locului au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenţii la înălţime şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pacienţii şi aparţinătorii de la etajele trei, patru şi cinci au fost evacuaţi până la sosirea forţelor de intervenţie, fiind relocaţi în alte spaţii din interiorul spitalul.

"În aceste momente se verifică canalul tehnic şi spaţiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol şi a fi redate în folosinţă spaţiile evacuate ale spitalului", au mai transmis reprezentanţii ISU Cluj, conform agerpre.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272