REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Incendiu la 'Matei Balş' - Preşedintele Senatului: Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări

Incendiu la 'Matei Balş' - Preşedintele Senatului: Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări

Replica API 30 ianuarie 2021 | 00:00 1427

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă că incendiul de la Institutul "Matei Balş" din Capitală reprezintă o tragedie care "nu poate rămâne fără urmări", menţionând că, după ce va fi stabilită cauza, trebuie văzut "cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regulă în sistemul sanitar din România".

Anca Dragu

"Cu greu îmi găsesc cuvintele după o asemenea tragedie. La Institutul Matei Balş erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului. Le transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi multă putere pacienţilor afectaţi de incendiu. Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări. Specialiştii vor stabili cauzele acestui incendiu dramatic. Imediat după ce aflăm ce a dus la producerea acestei tragedii, putem vedea cum şi cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regulă în sistemul sanitar din România", scrie Anca Dragu pe Facebook, potrivit Agerpres.

Vineri dimineaţa, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Institutului ''Matei Balş'' din Capitală, fiind declanşat planul ''roşu''.

Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire.

Cinci persoane au decedat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sex are personajul asta?asta sigur mananca niste multi copii cruzi la desert.mai urata cu mult pe langa limba rusa.
2
0
Demisia celor care au pierdut alegerile dar totusi sunt la butoane datorita plavanului. muie lor muie sustinatorilor dreptei
3
0
rotatii de cadre
1
0
Cum adica "nu pot si nu vor ramane fara urmari"?Ba uite ca si pot si vor ramane si fara urmari ,care or fi ele.Adica pe cine maziliti? Si in ce fel?Hai sictir bai nemernicilor ca vi se rupe.
4
0
PSD-ul cel putin a redeschis spitalele inchise de voi PDL-PNL istii si a marit salaroiile ca sa nu mai plece doctorii din tara!!! acum ca unii doctori sau asistente nu-ti plac asta e dar astia au ramas si pana se ridica altii mai bun ma asteptam!!
6
1
Ce urmari Fa? Ce a ramas Fara urmari? Marsh Vaca umflata. Vorbele tale sunt Fara urmari. Muie zdrentelor
4
1
Mutumeste-i PSD-ului ca a construit spitale, sunt noi, frumoase, dotate, curate, din banii publici, iporetic vorbind. Doar au trecut 30 de ani si se vede munca pesedistilor. Poate la ei acasa.
2
10
daca esti asa de surprinsa va recomand tie, lui habarna si voiculescu sa va dati demisia sa vina niste oameni competenti sa conduca tara asta
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212