REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Incendiu la subsolul unui bloc din Constanța! ISU a intervenit cu...AUTOSCARA

Incendiu la subsolul unui bloc din Constanța! ISU a intervenit cu...AUTOSCARA

Replica API 18 februarie 2021 | 00:15 9998

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 17 februarie a.c., pe bulevardul Ferdinand, nr. 8, acolo unde a izbucnit un incendiu. Incendiul s-a manifestat la subsolul unui bloc. Dacă pentru tragedia de pe Mamaia, ISU Dobrogea s-a deplasat fără scară, deși flăcările au izbucnit la etajul 6, iată că, se pare, pompierii au învățat din greșeli.Deşi, în cazul acesta, acest utilaj nu era necesar în această situație.

Potrivit reprezentanților ISU, la fața locului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B, o autoscară, ulterior o motopompă și o mașină de stingere.

Până la sosirea pompierilor, 15 persoane s-au autoevacuat. Un bărbat, de aproximativ 70 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportarea la spital. Cauza probabilă a incendiului este o lumânare lăsată nesupravegheată.

Fumul s-a propagat pe verticală, așadar, pe casa scării, situație în care a fost posibilă evacuarea persoanelor aflate la etajele superioare, asta în cazul unor degajări mari de fum. În acest caz nu a fost nevoie de intervenția autoscării.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sefu igsu a luat scara de la cernavoda unde este oras nuclear si a duso la constanta ... unde sunt si alte scari ..nenorocitul
1
0
Paza buna trece primejdia rea
3
0
Ba iesti prost? Ceai facut Bobita? Sti ce zic? Toate in Romania se intampla exact ca in Las Fierbinti, un serial care promoveaza mitocania, lenea, minciuna si prostia.
8
2
Mai bine veneati cu AUTOLABA K SI ASA SUNTETI FACUTI DIN EUROLABA!!!
7
1
AUTOSCARA..ca sa nu mai mancati KAKAT..cu polonicul la adresa pompierilor...
3
6
romaneasca,cine se frige cu ciorba sufla si in iaurt
5
2
Si daca veneau fara scara tot isi luau puli, ca iar nu au venit nepregatiti..asa ca o sa ii cam usture curu in viitorul apropiat
6
2
Pai si....au ridicat scara ca sa urce pompirup pe acoperis sa coboare in beci?
6
5
CINE VERIFICA SUBSOLURILE PLINE DE VECHITURI, INACCESIBILE IN ASTFEL DE CAZURI ? CINE TREBUIE SA.I AMENDEZE PE LOCATARII CERTATI CU LEGEA ? VERIFICA CINEVA ?
21
3
Dorel nu se dezice...
11
2
Norocul lor ca nu s-a aruncat nimeni de la geamul subsolului.
21
1
Haha buna asta
7
2
Pt ca sunt angajati nu pe perspicacitate ,abilitate , capacitate ci in functie de ....ci pe cat de smecheri sunt
13
2
ba prostilor de la isu,in afara de poluare fonica nu sinteti in stare de nimic! cel mai mult ma distreaza cind bouarii se pling ca n.au acces sau apa,la vile de cacao construite de taranoi.pai ba retarzilor,nu le.ari dat chiar voi autorizatie de pompieri pe spaga si fara sa aveti habar ce semnati??? cine vreti ba puturosilor sa va repare trocaricele,scara? luati o saltea de la aia cu saltele ltr copii,fraierilorcu turnulete si tobogane,daca de altceva nu sinteti in stare!
13
4
VA-N GURA DE ANALFABETI,PROSTI SI LABAGII..IAR VA ANGAJATI PE SPAGA...IMBECILILOR!
16
3
S-a umplut tara asta de autostiutori si specialisti care nu au o zi in campul muncii , stati cu mainile in sold si comentati despre competenta celor ce muncesc si va platesc ajutoarele sociale ! Femeia de ieri care a cazut de la etaj initial se auto salvase , era in siguranta pe casa scarii .....s-a intors in flacarile din apartament sa salveze oarece bunuri , asa au spus martorii !
15
15
Vorbiti serios ? Cu scara la subsol ?
8
4
Cine se frige cu ciorba,sufla si-n iaurt!
15
1
Bataie de joc.
10
4
Astia sunt prosti rau de tot! Atat va spun: faceti in asa fel incat sa nu aveti niciodata nevoie de institutiile statului ca va ia dracu' garantat!
22
9
Vrajeala...chiar a fost o autoscara!?...mai, mai...jurnalism , e greu sa faci...presa, e mai usor...
7
3
E o vorba veche:o cauta cu lumanarea!
12
2
Cu scara de pisica sa coboare la subsol
9
1
Autoscara de la Cernavoda. Mancarati pula
9
1
handicapatilor!! va bateti joc de femeia care a murit?? ''isu a intervenit cu scara''.... dobitociretardati!!!cine pluamea v a angajat mizeriilor!!
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108