REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Incendiu VIOLENT în MAMAIA NORD, la un IMOBIL. Video!

Incendiu VIOLENT în MAMAIA NORD, la un IMOBIL. Video!

Replica API 26 martie 2021 | 00:13 14222

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 26 martie, în Mamaia Nord, acolo unde un imobil în construcție a luat foc.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la un imobil aflat în construcție în zona complexului Marina Regia Residence, în Mamaia Nord.

Update 1:

Potrivit surselor noastre, la locul incendiului s-a deplasat o autospecială de stingere, dar și o autoscară.

Update 2:

Potrivit oamenilor legii, aceștia au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu la subsolul unui bloc în construcție, în stațiunea Mamaia Nord. De îndată, la fața locului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de prim ajutor și un echipaj SAJ. Sosiți la fața locului, militarii din cadrul ISU Dobrogea au constatat că avea loc la subsolul imobilului, acolo unde au ars aproximativ pe 40 de metri pătrați de mase plastice și polistiren. Incendiul a fost lichidat în 15 minute, evitând-se astfel pericolul de propagare la întregul imobil. Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a rămas în curs de cercetare.

Video:

(Sursa video: S.F.)

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba alea apartin de navodari.
0
0
S-a construit fara calcule demografice, de trei ori cat capacitatea acestui popor. Vom asista la un colaps imobiliar exorbitant. Totul e prost facut, ieftin si la repezeala. Vor sa prinda fraierii repede, sa le vanda la supra pret pana vine criza. Multi fraieri se vor pacali acum cu credite pt prima casa
7
0
Arde polistirenul..hahahaha
4
0
ciupaniii!!!!
4
2
numai vile au amaratii
4
0
a luat foc un umobil si uite ca nu au ars 4! si pentru vecinu cretin de la 14.19 daca nu stii despre ce e vorba nu vorbi!
3
6
acolo daca ia foc un imobil, mai ard inca 4 de langa....retardati. sari dintr-un balcon in altul
12
0
au inceput astia sa-si dea foc la cosmelii ca nu le mai cumpara nici dracu ?
28
1
a fost stins pana sa vina pomperii
6
3
Ce sa facem? Pai daca Chitac face ceva ca in Bucuresti sau ca in alte orase din tara, ar sari pzdistii astia care dau non stop mesaje cat casa. Ei nu mai au acum acces la banii primariei si sunt disperati. Mesajele spun tot. Numai un tembel mai poate citi asa ceva. Si sunt si analfabeti, inculti, cu vocabular redus la cuvinte gen organe sexuale, etc. Scursuri cu bani nemunciti carora le-a intarcat balaia.
11
1
Ce sa facem?Sa radem sau sa plangem?
5
1
A avut loc masina pompierilor sa intervina intre cele doua blocuri ? Legislatia nu permite o distanta asa mica nici macar in cazul caselor, cum e posibil ca blocurile sa fi primit autorizatie de constructie in conditiile astea ? Republica mazare, tarlaua pesedistilor , blestemul care ne va urmari zeci de ani de acum inainte . As da o lege, cum s-a vrut in bucuresti - 5 ani n-as mai elibera nicio autorizatie de constructie, cu atat mai putin in cazul blocurilor ...Ajunge, ne sufocam... Grija parcarilor e pe tapet, dar pe noi ne ucide faptul ca nu mai exista spatii verzi, totul e betonat ...
38
1
Sa vin autoscara.
7
3
incendiul este in celebrul complex DELMAR unde se vand locuinte cu peste 100 000 euro si sunt facute ieftineala Incendiul a pronit de la instalatia electrica proasta si care este in regim de santier
27
4
Oprea zis mincinosu mare afacerist de carton
14
3
cumparati apartamente mamaia nord, acum au avut noroc , data viitoare cind s-o aprinde vreun apartament pe latura dintre blocuri, atunci sa vezi efectul constructiiilor la mai putin de 50m intre ele
21
0
Lau ajuns blestemele pe oprea caca chelios
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367