REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ÎNCEP înscrierile pentru PROIECTUL ‘de SUFLET’ al lui FĂGĂDĂU

ÎNCEP înscrierile pentru PROIECTUL ‘de SUFLET’ al lui FĂGĂDĂU

Replica API 24 iunie 2020 | 00:00 2642

Programul „Infant”, așa cum a fost denumit de municipalitate, va începe cu data de 01 iulie 2020, ora 08:00, atunci când tinerii interesați pot depune cereri pentru a se înscrie. Acesta vizează acordarea de vouchere în valoare de 10.000 de lei pentru familiile care vor să apeleze la fertilizarea in vitro. Decebal Făgădău, a numit acest program unul „de suflet”.

Primăria Constanța a anunțat că, începând cu data de 01 iulie 2020, ora 08:00, tinerii interesați pot depune cereri pentru a se înscrie în programul INFANT. Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, prin Direcția Generală de Asistență Socială, vine, astfel, în sprijinul celor ce nu pot avea copii. Obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro. Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

Făgădău: „Ne dorim din ce în ce mai mulți copii în Constanța”

Decebal Făgădău: „Vorbim despre un proiect de suflet, nu știam că sunt atât de multe cupluri care își doresc atât de tare un copil. Am făcut acest proiect pe care mi-aș dori să îl creștem pentru că ne dorim să avem din ce în ce mai mulți copii în municipiul Constanța.”

Documente necesare pentru înscrierea în program

Documente necesare: solicitare pentru înscriere (formular 2); adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”; copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani; declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e. Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Citește și: Edilul Constanței recunoaște că a luat modelul de la Firea: oferă vouchere pentru fertilizarea in vitro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai da fagadau este un avortat din flori, a ramas in sfera asta...
0
0
Banii tot in fam ajung la clinica nevestisi normal ca este de suflet ,da orasul nu l are la suflet nu ca altfel nu ar da autoruzati dupa ureche ..
1
0
Fagadau proiectul numarul unu al tau este sa faci wc-uri publice ca la Cluj Napoca, cauta pe internet sa vezi si tu cum arata un oras civilizat, la noi in Constanta si pe tot litoralul nu avem unde sa facem in mod civilizat sti tu ce. Lichea ordinara ce esti, mai ai putin si gata cu puterea voastra nebuna.
2
0
ati pus botul la smecheria hotului asta... pai clinica agreata are legatura cu nevasta-sa si cu doctorul care i-o trage muierii...
5
0
Cel mai prost primar este fagadau. Lenes si incompetent.
9
1
o suge ca din toamna mai pupa din muie inca un mandat.va poposi langa mazare la bulau.
7
0
Bai jegurilor...Rau ca se implica,rau ca nu se implica Ganditi-va pe cati ii va ajuta acest proiect.Cati isi doresc copii,si din N motive nu il pot avea.Egoistilor.Felicitari Fagadau!Gura lumii oricum nu o poti astupa.
4
9
Ciumatule, nu-ti sta bine cu dintii in gura? Ia mai du-te in ma-ta cu primarul tau idiot cu tot!
7
5
Toooti cei cu comentari kkciose zic asa faceti dnl-e o felatie si nu doar atiit decalotati penisul inainte sa se invete minte.Japitelor cu net pe cartela.
4
6
Un primar Mediocru
12
4
Si vor face legea machidonii inca 4 ani in Constanta
8
6
Pentru Adina.....sigur castiga inca un mandat. Nu are contracandidat valabil. Chitac si Stelian Ion.....rade lumea, pe bune.
6
14
Ideea nu este rea, familiile care apeleaza la astfel de tratamente pt a avea un copil, stiu cat de multi bani si timp inseamna asta. Asa ca, orice ajutor financiar nu poate fi decat bine venit.Cat despre psd, o molima mai mare pt tara nici ca se putea.Incepand cu rusofonul Iliescu, cu arogantul si spagaru de Nastase, cu puscariasul de Dragnea si analfabeta de Dancila,plus nemernicii de Mazare si Constantinescu, toti au distrus tara.Ponta a fost mai ok ca pm dar atat.In rest,jaf la drumul mare.Fagadau are altele de rezolvat: flit lui Stroe,Moga,Babus,Babu, flit la tiganime si cersetori ...
11
3
AMICE Vantu cei mai Prosti sunt cei de Ciuma Galbena de PNL-isti si nici de cum Nu Primarul Constantei Domnul Decebal Fagadau te inseli sigur 100% si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta. Ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
9
20
asta chiar nu mai stie cu ce sa iasa in campanie..poate, poate mai castiga un mandat!
19
6
cel ma prost primar este FAGADAU.
22
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108