REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Încep LUCRĂRILE de execuție a branșamentului electric pentru plaja MODERN

Încep LUCRĂRILE de execuție a branșamentului electric pentru plaja MODERN

Replica API 24 martie 2021 | 13:13 2050

Cunoscuta plajă Modern, din municipiul Constanța, se pregătește de începerea sezonului estival 2021. După ce la sfârșitul lunii februarie, mai exact, pe data de 26 martie, a fost votat proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Execuţia branşamentului electric aferent locației Plaja Modern, Constanța”, iată că luni, 22 martie, a fost emisă și autorizația de construcție.

Scopul autorizației este acela de execuție a branșamentului electric aferent locației Plaja Modern și amplasare punct de conexiune. Primăria Municipiului Constanța a obținut avizul tehnic de racordare, a emis și certificatul de urbanism, a încheiat contractul de racordare cu E- Distribuție Dobrogea S.A., iar în cursul zilei de luni a emis și autorizația de construcție. Autorizația emisă are valabilitatea de 12 luni, iar lucrările vor fi edificate pe Plaja Modern.

Iată ce lucrări vor fi edificate!

Conform achiziției efectuate de Primăria municipiului Constanța, se are în vedere ca punctul de racordare să fie stabilit la nivelul de tensiune de 20kV, se va realiza un punct de conexiune racordate între intrare - ieșire din LES 20 kV 0328 sosire din stația Centru, în proximitatea stației 521. Se vor prevedea și echipamentele necesare pentru integrarea în sistemul de telecontrol și sistemul de supraveghere și de antiefracție.

Ce spunea Vergil Chițac despre importanța acestui proiect

La momentul aprobării acestui proiect, Vergil Chițac, preciza că acesta este necesar în timpul verii. “Acest proiect este necesar în timpul verii, am parcurs o procedură transparentă de achiziţii. Am obţinut avizul de racordare, am încheiat un contract. În momentul de faţă suntem în stadiul în care a fost elaborat studiul de fezabilitate de către firma care a câştigat licitaţia”, a precizat primarul.

Reamintim că proiectul privind alocarea sumei de 373.284,93 lei pentru execuția branșamentului electric a fost votat în ultima ședință de Consiliu Local.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uita te in oglinda domnule primar ,ai ajuns sa te lauzi cu proiectele lui Fagadau,cat de curand constatenii o sa ti dea cu huo.au trecut cam 7 luni si nimic nu se vede,Daca accepti un sfat ,cumpara un rol si treci la vopsit ce a construit Fagadau.Timpul trece si nimic nu realizezi.Asteptam un proiect initiat de dumneavostra si vestitul consilier Omocea.....
2
0
Mai intai drenati zona aia ca se formeaza un lac acolo cand ploua. Atentie sa nu va "corentati" voi hotilor
4
0
utilitati pe banii platitorilor de taxe si impozite pentru viitorii evazionisti fiscali si vom ramane si fara vedere la mare !
8
0
Manevra clasica. Se da autorizare pentru constructie utilitati.Asa se creeaza precedentul pentru viitoarele constructii de pe taluz. Rusine! P.S Aveti idee daca cimitirul central mai este declarat ca fiind spatiu verde?
10
0
Bransamentul electric la Modern este pentru viitorul lant hotelier care se va construi pe coasta! Asa se incepe, usor, usor..
16
0
Ar mai trebui un proiect asemanator si in alta zona,sa nu se mai branseze vreunul la Palaz in curte!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212