REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Încep să se mişte lucrurile la Spitalul Judeţean Constanţa: RMN şi Computer Tomograf, în plan

Încep să se mişte lucrurile la Spitalul Judeţean Constanţa: RMN şi Computer Tomograf, în plan

Replica API 11 noiembrie 2017 | 00:00 738

Cătălin Grasa

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost gazda unei conferințe de presă în cursul zilei de vineri, 10 noiembrie a.c., unde președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, i-a avut alături pe managerii spitalelor din județ. Mai precis, prezidiul a fost format din șeful CJC, Cătălin Grasa de la Spitalul Județean de Urgență Constanța, Erdin Borgazi, de la Spitalul de Pneumoftiziologie, Ovidiu Preda, directorul Unității de Asistență Medico-Socială Agigea.

Președintele CJC a prezentat în primă instanță semnarea protocolului cu Ministerul Sănătății pentru aparatura de la secția de Radioterapie. Potrivit lui Horia Țuțuianu, noua aparatura ar ajunge undeva în vara anului 2018, acest lucru fiind benefic pentru pacienți pentru că nu ar mai fi nevoiți să facă drumul până la București. Costurile noului aparat se ridică la 1.8 milioane de Euro + TVA.

De asemenea, Țuțuianu a punctat că se află în discuții cu Ministerul Sănătății pentru achiziționarea unui aparat RMN și a unui computer tomograf. Mai mult, în viitorul apropiat urmează să primească aprobare ca spațiul Casa Soarelui să treacă sub jurisdicția CJ, pentru a o da spre folosință spitalului din Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SANECACAMPETINENENOROCITULECAREESTUTUNUTIARMAIMURIMULTIINAINTE.
1
0
CE FATA DE SLUGA POLITICA ARE GRASA CATALIN IN ACEASTA POZA. CUNOSCATORI STIU LA CE MA REFER CA A FOST PUS CU MINA DE PSD UNDE II SI MEMBRU ACTIV. BINENTEL EL NU VA RECUNOASTE DAR DACA ATI VERIFICA ASA VA IESI.
0
0
vai si vai testicolele noastre de ciiind incep aceste lucrari si nu nu se mai termina.in fapt atiita timp cit Grasa cel de la PSD ii la conducerea spit nimic nu se va face.Nu mai aduc vb aici de asa zisul parteneriat cu linica cardio.Grasa dragule dak vrei liber dati demisia de oanoare de parca ai aveoa.Dispari k magaru in ceata ca urmeaza sa fie decalotata pt tine.Credema am informati tari.Ramii sa te convingi executantule tre dumitale.
1
0
Voi ce comentati aiurea, dr Grasa a facut multe pt Spital, si in plus e si barbat bine, priviti poza. Eu il apreciez ff mult din toate punctele de vedere. Cataline, orice ar fi - Eu mereu te voi iubi.
0
4
Sigur...in cincinalul viitor cu managementul asta
3
0
Noroc su Saideh.Se vede ca un constantean a avut pixul in mina.
2
10
menegerul spit sf Andrei si politicianul PSD Grasa,s-au politicianul PSD Grasa si meneger al spit sf Andrei.Grea daaa grea decizie.japitaaaaaa.
5
1
altul pregateste si gandeste si cand mijesc roadele altul le insuseste
2
2
Ai dreptate pt cel de mai jos. Prima data au stricat aparatul RMN ca sa isi poata instala Bardas Mariana aparatul ei RMN prin Medimar srl . Culmea tot in incinta spitalului si a functionat ani multi asa . Dupa care a aparut si altii care bineinteles tot in incita spitaluiui sau pozitionat . Ca fapt divers Mariana Bardas este sotia fostului director Petromin , Marcel Dumitru Bardas cel care este in dosarul Flota acuzat ca a vandut alaturi de altii flota tari . Casa de asigurari de sanatate este capusata de astfel de firme .
16
0
Nu va faceti iluzii pt ca tot cu bani le facem!nu au fonduri mincinosii !
3
1
Vedem cand se strica RMN-ul si Computerul Tomograf, ca sa fim trimisi la privati. Curand.
11
2
E ok ca se mai face si ceva pt noi care muncim si platim carti de munca sa avem asigurare medicala . Stagiari aia sa faca bine sa invete meserie sa lase spagile la examene si psd constanta sa nu mai fure din bani publici
9
1
Foarte buna dotarea cu RMN , dar mai e ceva : In saloane aerul este irespirabil din cauza studentilor . Saracii pacientii le este frica sa spuna . Stateau doctorii ore in sir si le povesteau la 20 de studenti intr-un salon inghesuit , teorie, care puteau sa le-o spuna intr-o sala la facultate . Lasati pacientii sa respire ! Directorul de spital sa faca naibii ceva cu carcalaci , gandacii si mizeria de peste tot . La salonul 2212 o asistenta blonda a uitat termometrul la subtioara unei paciente 2 zile si cearta tot timpul pacientii si apartinatorii . Intrebati cine e asistenta , ca recunoaste?
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108