REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INCIDENT LA CLUB NUBA, cu elicopterul care aducea un cântăreţ! Autoritatea Aeronautică, sesizată să declanşeze o ANCHETĂ!

INCIDENT LA CLUB NUBA, cu elicopterul care aducea un cântăreţ! Autoritatea Aeronautică, sesizată să declanşeze o ANCHETĂ!

Replica API 30 aprilie 2018 | 01:14 1048

Incident la cel mai nou clubul din Mamaia - Nuba! Inaugurat chiar sâmbătă, localul a adunat o sumedenie de petrecăreți, dar și toate televiziunile, mai ales că erau aşteptate mai multe VIP-uri, unele cu elicopterele!

Senzaţia acestui week-end, cântăreţul Antomis Remos, a aterizat în faţa clubului sâmbătă după-amiaza, cu un elicopter, la fel cum ar fi trebuit să sosească şi un milionar interesat să petreacă în Mamaia deschiderea sezonului estival de pe litoralul românesc. Milionarul excentric a ales, până la urmă, să ajungă în staţiune cu o limuzină.

Revenind la incidentul înregistrat în faţa clubului Nuba, aşa cum se poate vedea din imagini (VIDEO postate de o tânără pe o reţea de socializare!), elicopterul s-a dezechilibrat la puţin timp după aterizare, şi a fost cât pe ce să se producă o nenorocire! Persoana sosită lângă elicopter să deschidă o portieră a fost la un pas de a fi lovită. Din fericire, s-a ferit, iar elicopterul s-a redresat! La doar câţiva paşi se aflau şi reprezentanţii presei, care filmau şi fotografiau, dar şi petrecăreţii care aşteptau, la coadă, să intre în club.

De precizat că, înainte de incidentul din faţa clubului, din cauza elicopterului au zburat un panou publicitar şi nişte cartoane. Panoul şi cartoanele au fost cât pe ce să lovească un taximetrist aflat în staţia din apropierea clubului! - VIDEO:

Referitor la cele întâmplate, pilotul a precizat că decizia de a ateriza în faţa clubului (unde aşteptau şi reprezentanţii presei, pregătiţi să filmeze şi să fotografieze!) i-a aparţinut! Asta, în ciuda faptului că acest club din Mamaia este singurul care are heliport PE ACOPERIŞ! Tot pilotul a mai menţionat că vântul a fost cel care l-a pus în dificultate pentru câteva momente. Rămâne de văzut ce va concluziona Autoritatea Aeronautică Civilă Română cu privire la cele întâmplate, întrucât, din informaţiile noastre, a fost depusă o sesizare în acest sens; prin urmare, va exista şi o anchetă.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati prostiile cu transportul figurantilor cu doua picioare folositi elicopterul in dezinsectia orasului, ca a venit vara si o sa va ciupeasca plojnitele, capusele si o sa petreceti cu toate mustele in arnonie.
1
0
... daca tot este asa de intangibil !
2
2
asta e elicopterul lui Tucan care are si ruta Navodari -Constanta,omul e blindat o sa i faca o frectie la piciorul de lemn
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614