REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

INCIDENTE între parlamentarii USR și forțele de ordine din Palatul Parlamentului: Mulți dintre ei au ajuns pe acoperiș

INCIDENTE între parlamentarii USR și forțele de ordine din Palatul Parlamentului: Mulți dintre ei au ajuns pe acoperiș

Replica API 28 iunie 2018 | 00:33 364

Reprezentanțiilor USR li s-a interzis, miercuri, să afiseze mesajul #farapenali în Parlamentul României și, de asemenea, li s-a cerut să dezbrace tricourile #farapenali la intrarea în clădirea Camerei Deputaților. Numai ca în ciuda măsurilor de precauție și de securitate luate de forțele de ordine, mai mulți parlamentari ai USR au ajuns pe acoperisul Palatului Parlamentului unde au aborat steagul USR și insemne #rezist, conform stiripesurse.ro.

"Liviu Dragnea interzice opoziției să facă opoziție în Parlament. PSD ne interzice să-i reprezentăm pe cei 600 000 de români care au votat USR și să ducem mesajul #farapenali în Parlamentul României. Colegii mei de la grupul parlamentar îmi spun că li s-a cerut să dezbrace tricoul #FărăPenali la intrarea în clădirea Camerei Deputaților și să-și dea jos banderola sub amenințarea că altfel nu vor intra. Așa au primit ordin!", scrie Dan Barna.

În ciuda măsurilor de securitate, parlamentarii USR și protestatarii #rezist au ajuns pe acoperișul Palatului Parlamentului, unde au afișat steagul USR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-am dat like cu precizarea ca usr nu sunt simpatici sau ma rog sunt tot atat de simpatici cat pot fi niste neomarxisti feroce
0
0
Astia de la USR sunt niste simpatici , dar pentru ce vor ei trebuie sa faca rost si de niste mitraliere , aruncatoare de flacari si grenade , eventual tone de trotil si cisterne de gaz sarin ...
1
0
uniunea sorosista romana va duce la divizarea tarii . In prima faza vor sa provoace razboi civil cu victime , sa invrajbeasca romanii , apoi sa treaca la divizarea tarii dupa modelul yugoslav . Sunt sustinuti cu bani , multi bani din afara . Sunt in stare de crime , priviti fetele celor de acolo .
3
0
Bai PSD cand te apuci de condus tara? Va place circul? Noua celor multi care muncim si platim taxe nu ne convine ca sunt demonstratii neautorizate aproape zilnic si ca jandarmii in loc sa foloseasca tunuri cu apa si toate metodele specifice pentru a impiedica anarhia care cuprins tara stau si admira aceste manifestari. Daca nu au conducatori capabili sa plece daca nu sunteti in stare sa faceti ordine plecati voi dar vrem ordine si liniste in tara.
2
2
in ce hal a ajuns parlamentul tarisoarei asteia si ce specimene au intrat in parlament.....pacat de mosii si stramosii nostri
3
0
o slaetca manipulata care uita prea des ca in democratie conteaza votul de la alegeri sau poate ca sunt convinsi ca au doar 4-5 la suta
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272