REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Incompetența, NESIMȚIREA și DEZINTERESUL se bronzează pe PLAJA din EFORIE

Incompetența, NESIMȚIREA și DEZINTERESUL se bronzează pe PLAJA din EFORIE

Replica API 6 august 2021 | 23:05 8796

Imagini dezolante din Eforie Nord. Turiștii sunt deranjați de cei care campează ilegal în parcările destinate autoturismelor și care aruncă gunoaiele la voia întâmplării. Imagini incredibile pe plaja din Eforie au fost surprinse zilele trecute de trecătorii care s-au arătat dezamăgiți de lipsa de respect a celor care aruncă gunoaiele la tot pasul.

Gunoaiele pe plajă nu mai reprezintă un subiect nou. Așa se face că, și de această dată, turiștii veniți să-și petreacă vacanța la malul mării uită de cei șapte ani de acasă și tratează natura ca fiind un coș de gunoi. Astfel, o pătură de mizerie acoperă toate spațiile verzi. Mai exact, toată zona Eforie Nord este afectată de mizerie. Mai mult decât atât, turiștii campează ilegal cu rulotele în parcările din jurul plajelor.

Hârtia igienică zbura pe plajă

,,Am fost zilele astea la plajă în Eforie Nord, lângă fosta tabără de copii, unde este o parcare neamenajată, toate bune și frumoase, dar acolo au început să campeze turiști cu rulote, nefiind amenajat nimic în scopul acesta. A fost inevitabil să apară și consecințele, gunoaie, mirosuri de fecale și urină. Am fost cu soția pe plaja de nudiști deoarece acolo nu este aglomerat ca în restul litoralului, nu am putut să stăm la soare din cauza mirosurilor, gunoaie, urină,fecale, hârtia igienică zbura pe plajă luată de vânt din toaleta improvizată în buruieni.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@eu nu vad, nu trebuie sa vezi cumtre, trebuie sa iti iei gunoiul cu tine, doar oamenii inapoiati cred ca ar trebui sa existe peste tot cosuri de gunoi, pe unde trec meltenii
0
0
Moka mokanel odd ghertzoi Tzigoinae
1
1
nici un tomberon. Oare cine e marletele ?
6
2
boschetarii rulotisti infesteaza si plajele din vama veche,2 mai.de cind au voie toti boschetii sa campeze in zone protejate?politia,amendati mirletzii.Zilnic!
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218