REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Inconștiență la volan: SCHUMACHER de NĂVODARI. VIDEO!

Inconștiență la volan: SCHUMACHER de NĂVODARI. VIDEO!

Replica API 5 octombrie 2020 | 00:04 4474

Un „Schumacher de Năvodari” a uitat de regulile de circulație și a depășit în trombă o motocicletă ce abia ieșea dintr-un sens giratoriu. Ce nu a făcut corect? Ei bine, mai întâi a șicanat femeia de pe motor, ca mai apoi să o depășească peste marcajul dublu continuu.

Regulile rutiere par să fie facultative pentru unii șoferi, mai ales pentru cei care „se grăbesc” sau pentru cei care doar vor să-și pună la treabă caii putere de sub capotă. Așa s-a întâmplat și în cazul unui șofer de AUDI care „nu mai suporta” să stea în spatele unei motociclete, așa că a depășit peste linia dublă continuă, numai să scape din spatele vehiculului ce-i făceau căluții să ‘zbiere’ de sub capotă. Toată întâmplarea s-a produs pe bulevardul Năvodari.

„Schumacher de Năvodari, o stimată doamnă care nu a avut răbdare să trec pe banda 1, îmi sărise motorul din viteză, și stimata fiind pilot de formula pix a făcut o schemă demnă de laudă. Menționez că în aproape 21 de ani de permis categoria B nu mi-am permis să șicanez vreun participant în trafic și mai ales pe 2 roți, că în secunda doi nu mi-a eliberat mie calea. Pusesem semnal când am ieșit din sensul giratoriu că mă retrag și fac loc dar unele sunt mai piloți ca alții” a spus șoferul motocicletei.

Ce spune Codul Rutier?

Conform codului rutier, conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză și să o adapteze în funcție de condițiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță. Precizăm că limita de viteză în oraş este de 50 km/oră, iar în afara localității este de 90-100 km/h.

Sancţiuni în funcţie de viteza înregistrată:

În funcție de viteza înregistrată, sancțiunile sunt următoarele: 10-20 km/h peste viteza maximă admisă: două sau trei puncte-amendă (290 sau 435 de lei), la care se adaugă două puncte de penalizare; 21-30 km/h peste viteza maximă admisă: patru sau cinci puncte-amendă (580 sau 725 de lei), la care se adaugă trei puncte de penalizare; 31-40 km/h peste viteza maximă admisă: de la şase la opt puncte-amendă (de la 870 la 1.160 de lei), la care se adaugă patru puncte de penalizare; 41-50 km/h peste viteza maximă admisă: de la nouă la 20 puncte-amendă (de la 1.305 la 2.900 de lei), la care se adaugă şase puncte de penalizare; mai mult de 50 km/h peste viteza maximă admisă: de la nouă la 20 puncte-amendă, plus suspendarea permisului pentru o perioada de 90 de zile.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ahiiiii ihiiiiii satisfactie
10
0
Imi sarise motorul din viteza Formula pix Unele sunt mai piloti ca altii ANALFABETISM FUNCTIONAL
11
0
Cauta atentie si anturaj motociclista
10
1
Pai si daca viteza maxima pe un sector de drum e 60, tu trebuie sa mergi mai tare, ca poate incurci pe cineva, este? Plus ca ala nu mai e DN de mult, pe partea cealalta de lac e DN, aici e blv Mamaia Nord.
7
0
Alta data ala cu motoreta sa mearga si el normal, daca mergi cu 60 pe dn mai tare incurci .
13
0
Reportaj de cacat
9
0
Reportera e pe motor. Cauta atentie si anturaj
13
0
Presupun ca Dna sau Dra Diana, autoarea atricolului, stie ca Michael Schumacher este de ceva ani in coma...
11
0
De fapt ii zice MOTOCICLIST dar eu ii mai alint astfel MOTOCIOKYST- MOTOPARTzAR BELIMISAR
11
2
De la "sofer de motocicleta" si "motocicleta era in depasire pe banda 2" e clar cu cine ne confruntam. Pt toti specialistii in condus si coduri rutiere le recomanda sa il mai citeasca inca o data.
11
1
Doi carnati. Ala de pe motocicleta pare sa fie carnatul principal. De fapt marea majoritate a motociclistilor sunt carnati. Au pretentia ca traficul sa fie atent la ei dar in acelasi timp o ard ca Evel Kenevil.. ivalkenival pentru Replica
8
2
Oamenii prosti care au carnete de soferi nu se fac mai destepti la volan,ba chiar au accese de prostie mai profunde. In trafic si pe trotuare,prostia si bolile psihice sunt prezente si in curs de multiplicare. Nimic de mirare. Romanii mor nu ca prostii,ci efectiv prosti,adica traisec fiind pristi pana crapa la fel de idioti. Nu e nimic de facut la nivel national,e vorba de optiunea fiecaruia . Cine vrea si e vorba de o mare majoritate,ramane idiot. Cine invata,se educa,reprezinte deja o minoritate din pacate neparticipativa la conducerea tarii si a institutiilor.
5
3
Evident doi prosti! Unul care depaseste ca un retardat mintal si unul-una care merge pe banda a doua pe care i-a cumparat-o ma-sa!
16
1
Pai nu mai sta pe a 2 banda, incurci traficul , preferai sa dea peste tine sau??
19
2
boilor cu audi care comenteaza nu vad ca motocicleta era deja in depasire pe banda 2. Pe unii nu-i mai suporta drumul si ajung in copaci.
6
12
Nu am generalizat niciodata si nu am catalogat oamenii functie de ce marca de masina conduc in acel, cum e moda acum, prost cu Opel, figurant cu BMW, etc., dar, recent, eram cu un sofer de Audi in masina si il tot vad ca da flash-uri. Il intreb daca e vreun radar si imi raspunde ca asa se saluta soferii de Audi. M-am prapadit de ras... la cate masini sunt, trebuie sa faci flash permanent. Probabil ca nu toti fac asa, dar astia care fac, pot fi bagati in aceeasi oala.
4
8
Citesc comentariile si vad cati prosti sunt printre noi. MULTI!! Astia sunt aia care ei gresesc in trafic si tot ei te injura ...va-n gura de retardati
6
2
Articol de 2 bani. Prima pagina de ziar .Un motociclist depasit ca dormea pe banda 2.
26
5
astia nu sunt baietii de bani gata. Sunt olimpici la matematica cu fiecare 50 de lei pe luna pe care ii au din ajutor trebuie sa calculeze ori mananca si tigari ori gaz in cazan. Intretinerea e oricum neplatita dupa vremea lu tasu.
2
10
Acestor derbedei de bani gata sa li se retina permisul de conducere pe 5 ani si sa dea examen din nou pentru obtinerea unui nou permis.
4
12
Aveti dreptate, cu motocicleta se circula doar pe banda 2 sau daca nu exista doua benzi atunci cat mai aproape de axul drumului, ca suntem smekeri. Se vede clar ca dupa 21 de ami se permis nu suporta depasirile facute de altii. Sictir!
28
5
Moarte mamelor voastre ca v a nascut asa idoti cu asemenea gandire
2
3
eu zic inainte de toate sa treceti pe banda 1 si sa nu mai dormiti pe banda 2.ca nu tia luat tactu sosea.
33
5
98% din astai cu rable de aud sint tarani lobotomizati.Le vezi cruciulitele sau mataniile pe geam,scrie,sint taran prost incult si jeg.os! Sa.i vezi cnd pupa copacii sau in sant ce smekeri mai sint.la mai multi in pomi!
8
17
Esti un idiot pretene.. daca mergea cu viteza regul tb pt imbecili ca tine si asta cu audi sa ne ferim toti de pe strazi
9
12
e jmeker ma baiatu, asa a invata el
2
5
De pretutindeni. Lumea e mai buna fara voi.
8
8
Dar zdreanta cu motocicleta de ce nu mergea pe prima banda cum spune regula de circulatie ?!
41
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367