REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Inconștiență periculoasă în traficul din Constanța. O tânără a ieșit prin trapa mașinii și a început să își facă selfie-uri

Inconștiență periculoasă în traficul din Constanța. O tânără a ieșit prin trapa mașinii și a început să își facă selfie-uri

Replica API 24 septembrie 2019 | 00:52 921

Tinerii din ziua de azi încearcă din răsputeri să iasă în evidență, chiar dacă, de multe ori, încalcă legea sau își pun viața în pericol.

Acesta este și cazul unei domnișoare viteze, aflată într-un autoturism cu numere de Călărași, în dreapta șoferului. Aceasta a considerat că este oportun să-și facă poze inedite deasupra mașinii, în timp ce se afla în trafic, în zona City Park. Așa că, a ieșit prin trapa mașinii și a început să-și facă selfie-uri.

Un participant la trafic a sunat la 112 pentru a anunța isprava tinerei, de teamă ca totul să nu se transforme într-o tragedie.

Tânăra riscă o amendă de 290 lei pentru că nu purta centura.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt unii care nu mai pot de grija altora...cu ce te afecteaza pe tine ca participant la trafic ca a iesit fatuca aia prin trapa afara pe jumate? In caz de frina brusca sau impact cu autovehicolul din fata va suporta consecintele si ea si șoferul. Daca era un copil da eram de acord sa se sune la 112.
0
0
S-a urcat scroafa in copac si de acolo face pac...
3
0
o tzarancutza proasta gramada dintr-un judet inexistent...
5
0
Nu e inconstienta..pur si simplu atit o duce capul.Pe ea si 90%din generatia ei. Duminica am vazut o inteligenta din asta care isi facea selfie cumarea pe marginea unei ripe,la 20 m inaltime..Deabia asteptam sa o vad in apa,cu capul in nisip!
2
0
Sa le dea politia locala amenda ca au oprit la semafor!
2
0
Ai facut caca moale sau tare? Eu am facut o clisma si a iesit jetul puternic de tot. M-am curatat bine pe dinauntru. Tu cum stai la acest capitol? Haide, da-ne cateva detalii! Poate face Replica un articol si despre noi. Si despre caca moale sau caca tare...
4
2
Proasta asta face parte din categoria dobitocilor care se suie si pe tren sa-si faca selfie-uri si mor electrocutati, ce sa stie ei de arc electric si chestii, o sa-ti zica unde sunt sagetile la arc.
5
2
si a iesit prin trapa.
3
1
asta care ai pozat vezi ca ramai in pana prostului
6
4
am fost si m-am cacat
4
3
asa hal de stiri pe replica uahh
7
1
Au trecut taranii din Calarasi de la caruta la opel.....
10
3
Replica este din ce in ce mai pueril. In lipsa de articole , si in colaborare cu anumite grupuri de facebook incercati sa faceti vizualizari. Sunt de parere ca masina sa oprita la semafor si fata a dorit sa iti faca un selfie. Individul care a facut poza a folosit si el telefonul. Asta nu mai e inconstienta ?! Intr-o tara civilizata , un astfel de eveniment era departe de a deveni un articol. RUSINE !
14
5
Identificat soferul si lasat fara permis 90 de zile si amenda tinerei
12
4
mai periculos e cel care conduce masina si face poze in timp ce conduce. Cu alte cuvinte "rade ciob de oala sparta" Amenda pentru folosirea telefonului in timpul sofatului este mai mare decat un pasager care isi face selfie.
18
2
Mare kkt ce a facut...
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369