REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
11.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

INCONȘTIENȚĂ TOTALĂ: Cu 160 km/h în CURBĂ, un om MORT!

INCONȘTIENȚĂ TOTALĂ: Cu 160 km/h în CURBĂ, un om MORT!

Replica API 18 septembrie 2020 | 23:51 3858

Oamenii legii au finalizat cercetările într-un dosar de ucidere din culpă, însă şoferul a ales să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției. Astfel, el a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă şi urmează a se judeca apelul.

*sursa foto: tulceanoastră.ro

Prin actul de sesizare a instanței, lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizați de dispecerul de serviciu din cadrul Serviciului Rutier, despre faptul că pe DN 22A, în judeţul Constanţa, s-a produs un accident rutier din care au rezultat victime omenești. Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului și au constatat că accidentul de circulație s-a produs pe DN 22A, la km 74+ 800 m, în apropiere de Hârşova. Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei, organele de poliţie au constatat că segmentul de drum pe care s-a produs accidentul rutier este confecționat din asfalt, în curbă. La fața locului au fost identificate autoturismele implicate în accidentul rutier, respectiv autoturismul marca Volskwagen Golf condus de inculpat, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B de vehicule, cu vechime din anul 2018, care, a fost testat cu aparatul etilotest la ora 15:43, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și autoturismul marca Volskwagen Multivan.

Cum s-a petrecut accidentul: 160 km/h în curbă

Din actele administrate în cauză a rezultat că inculpatul, în vârstă de 19 ani, a condus autoturismul marca Volskwagen Golf, pe DN 22A, dinspre orașul Hârşova, iar în zona Km 74+800, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ca urmare a vitezei mari cu care circula, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volskwagen Multivan. În urma coliziunii, ambii pasageri din autoturismul condus de inculpat, respectiv, au prezentat leziuni de violență care au necesitat pentru vindecare un număr de 40-45 zile de îngrijiri medicale, iar numitul V.L. a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Din declarația persoanei vătămate, a rezultat că aceasta era pasageră în autoturismul condus de inculpat, iar în curba respectivă a văzut că acesta se deplasa cu viteză de 160 km/h , declarând că în aceste condiții a pătruns pe sensul opus și în coliziune cu celălalt autoturism.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca esti avocat cu adevarat dece te amuzi ma?,pentru ca eu am auzit tampenii cu adevarat mari sau de domeniul S.F. cu care voi avocati v-ati aparat clienti dealungul timpului in instanta si judecatori mana-n mana cu voi le-au luat de bune dand niste hotarari de i-au lasat pe toti oameni normali cu gura cascata. Altfel in afara de condamnare asta ar trebui sa mai aiba carnet de sofer doar dupa ce va invia omul ala pe care la bagat el in mormant.
6
0
te amuzi dar te si ingrozesti la ce judecatori de cacat are tara asta... cum plm acord de recunoastere...?!? adica a recunoscut cercetarea la fata locului a politiei , sau a recunoscut ce a spus politia ca segmentul de drum este confectionat din asfalt, in curba , sau ca ala a murit...?!?
16
0
e considerata ...greseala in circulatie si peste doi ani o repeti! Pe viata fara carnet !
13
1
Acest dobitoc trebuie se fie impuscat in cap pentru a nu mai repeta tampenia pe care a facut-o!
16
1
Tribunal si judekata la Constanta?Chikat..........
10
0
parchetul Constanta...Soferul a ales acord de recunoastere...vrajeli.Daca nu ai pile cunostiinte si relatii bati usile tribunalului Cta ani de zile in procese si termene.Sunt satul de GOLANIILE procurorilor.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407