REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INCONŞTIENŢI! Doi șoferi care livrează pizza, surprinși în trafic în timp ce făceau ‘liniuțe’!

INCONŞTIENŢI! Doi șoferi care livrează pizza, surprinși în trafic în timp ce făceau ‘liniuțe’!

Replica API 24 iulie 2018 | 00:00 694

Traficul în municipiul Constanța a devenit infernal, atât din punct de vedere al fluxului de turiști care au determinat o creștere semnificativă a autoturismelor care tranzitează orașul, cât și din cauza ‘șoferilor de raliu’, care sfidează legile rutiere. Atunci când vorbim despre inconștiență rutiere, ne referim de cele mai multe ori la șoferii care nu dețin controlul volanului, șoferi începători sau pur și simplu la șoferii care calcă prea tare pedala de accelerație.

În acest sens, un constănțean a surprins în trafic, pe o arteră intens circulată din municipiul Constanța, doi șoferi care conduceau mașinile de livrare marfă ale unui cunoscut restaurant din oraș, aflați în misiune de... expediere pizza la domiciliu. Filmarea a ajuns pe grupul de Facebook, “Parchez Ca Un Bou”. Doar girofarurile le mai lipseau.... aceștia gonind cu viteză, comparativ cu celelalte autoturisme din trafic. Ajunși la semafor, potrivit imaginilor surprinse de utilizatorul rețelei de socializare, aceștia au pornit la culoarea verde a semaforului, în ‘liniuță’, precum participanții la cursele de raliuri.

Comentariile nu au întârziat să apară, astfel încât cei care au văzut postarea au reclamat modul în care este gestionat traficul constănțean. “Dar pe ăștia doi... nu îi ia nimeni în primire? Măcar să îi premieze Poliția Rutieră cu câte un dosar...”, a precizat unul dintre cei care au observant aceasta.

Dacă unii fac haz de necaz, alții susțin faptul că s-au mai întâmplat cazuri în rândul șoferilor restaurantului pe care cei doi îl reprezintă. “Sunt un pericol... numai așa circulă...”, a declarat un constănțean. Totodată, constănțenii susțin că șoferii care livrează mâncare la domiciliu obișnuiesc să conducă cu viteză mai mare prin oraș pentru a reuși să primească un “tips” mai consistent.

VIDEO:

Sursă video: Facebook/Parchez Ca Un Bou

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti vedeti numai partile proaste.daca era asa cum spuneti pana acum loveam cel putin 10 masini,ma intalnesc mereu cu ei pe stradute inguste zona sc.8 salvare si mereu le.am dat prioritate sau ei mie,toti va luati dupa un clip de rahat postat pe un grup de fb si preluat de massmedia tot de rahat.nu dau nume ca se supara replica,multe firme de mancare nu mai au masini inscriptionatepe alea nu le vedeti,si! Normal cand un clip apare trebuie sa comenteze o turma de Romani !spiritu de turma va fu,te bagativa mintile in cap!
1
2
Niste copii frustrati! Vin saracii la munca cu 48-ul si apoi se vad si ei la volan.
2
1
la toate capitolele incepand cu mancarea si terminand cu soferii
1
1
Asa fac zi de zi sugagi aia..
2
1
nebunii de la Scarboso...
4
2
fratilor se fac inscrieri in USR, va asteptam cu drag sa schimbam fata societatii romanesti in una fara penali si fara coruptie. cititi ordinea. ro
0
3
acum 4 luni replica facea reclama la sabroso
3
0
Rahatul cu ochi cu 702 o sa si-o ia cat de curand pentru ca e foarte agresit in trafic. Sabroso e o firma cu vagabonzi cocalari pe post de soferi. Patroni inconstienti.
7
1
Numele spune totul despre tot!
7
1
Ce pretentii aveti ?? La ce gunoaie pun in farfurie..e normal ca si angajatii sa fie tot gunoaie !
11
2
Comandati o pizza si daca din balcon aveti o priveliste mai ampla a stradutelor din jurul blocului veti obsrva ca in momentul cand apar livratorii ai impresia ca te uiti la formula 1 , shumacher ar fi invidios ! Sunt un real pericol public , majoritatea conduc nebuneste
14
2
Ca au facut liniuta nu ar fi o mare tragedie, insa ei merg mereu cu viteza pt ca si eu de multe ori m-am lovit de ei in trafic si i-am injurat...in curand s-ar putea sa si bat un sabrosean dinasta jmecher...
18
2
pishu caca cum stim ca replica ia bani de la sabroso e normal sa-i faca reclama cu gunoaie de genul asta muie replica
12
2
Din pacate asta nu e o situatie izolata, nu se intampla doar la sabroso. Greseala lor e ca au masinile care ies in evidenta. Dar toti soferii de pizza conduc asa. Isi risca viata pentru 5 lei. Asta este nivelul
16
0
cred ca toti participantii la trafic au sesizat masinile firmei mai sus mentionate conducind agresiv in oras merita sanctionati pot degenera in tragedii aceste abaterii la codul rutier.multumesc
25
0
Macar cu atat sa se aleaga si ei. Cu distractia. Numai de alde Fitipaldi sunt angajati. Ma mir cum de mai rezista masinile alea.
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218