REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

INCONȘTIENȚI! În plin scandal de EPIDEMIE de gripă au apărut panouri anti-vaccinare în mai multe orașe din țară

INCONȘTIENȚI! În plin scandal de EPIDEMIE de gripă au apărut panouri anti-vaccinare în mai multe orașe din țară

Replica API 1 februarie 2019 | 00:00 456

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate în mai multe localităţi din ţară, miercuri, chiar în ziua în care Ministerul Sănătăţii a declarat epidemia de gripă, informează Mediafax.

foto: Adevarul

Panourile au fost amplasate, miercuri, în Târgu Mureş, pe str. Gheorghe Doja, în judeţul Braşov pe drumul spre Predeal, în localităţile Corunca şi Târnăveni, din judeţul Mureş, precum şi în judeţul Cluj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaccinurile aparute pe piata romaneasca dupa aderarea la sovietele europene creeaza autism, imunitate scazuta dezvoltare redusa, capacitate mentala limitata etc mai rapid sau mai lent in functie de genetica copilului. Efectele sunt permanente si se acutizeaza in timp. Ponderea de copii la care se intampla acest fenomen este foarte mare dar Ministerul Sanatatii nu are niciun interes sa faca vreo statistica in sesnul asta, in schimb se poate observa o crestere exponentiala a copiilor cu autism si boli degenerative, fapt atribuit altor cauze! Raportat la total populatie deocamdata ponderea e mica
6
0
Va intrebati vreodata, daca cineva nu vrea vaccinarea, cum anume influenteaza el imunitatea celorlalti? Nu o afecteaza, dar toata media ne minte ca daca Vasile are gripa si nu e vaccinat, se imbolnavesc aia vaccinati. Chiar nu observati minciuna?
8
0
Ba deloc. Omul chiar ridica o intrebare pertinenta. Dar, tu, ca o neprafa ce esti, banuiesc ca vei argumenta. Si vei veni cu studii facute de institute recunoscute, nicidecum ca aberatiile unor duzinari care vor sa iasa din anonimat, asemenea celor rapiti de OZN sau celor care s-au intalnit cu Elvis zilele trecute. Astept cu nerabdare explicatiile savante cum alege vaccinul pe cine face autist si pe cine nu. Si, mai ales, daca vaccinul este ditamai arma de ucidere in masa, de ce afecteaza atat de putin oameni. Cam ineficace arma globala, as adauga sardonic. Hai, baga! Lasa-ma uimit!
7
6
Esti praf. Mai documenteaza-te!!!!!
11
7
Esti un labagiu
1
13
Sunt pentru vaccinare insa asa zisa epidemie de gripa este o prosteala nationala!!!
12
0
Avem tamaduitori, aia cu anteriu, camilafca si stana Face minuni cu aghiazma, maostele si sveatu duh Sfinti rumani nascuti - da morti - in Capadochia, e de esente inuni minunate facatoare
1
12
De ce nu ii Arestati ,,Jupuiti in piata.
2
10
Profesorasul de matematici, adica de stiinte exacte, n-are niciun misto de facut la ApropoTv pe tema prostilor anti-vaccinare? N-are, ca necasta-sa e exponentul miscarii idiotilor. Toti astia care pretind ca vaccinul da autism, refuza sa raspunda la o intrebare simpla: cum se face ca, desi toti suntem vaccinati cu acelasi produs, vaccinul alege doar cativa pe care sa ii "faca" autisti. Care autisti, ce sa vezi, daca le cauti familia la istoricul medical, descoperi ca ai tare neurologice.
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218