REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INCREDIBIL ce dosar a mai ‘colecţionat’ afaceristul Dimoftache, cel cu măcelăria clandestină: s-a ajuns la CCR!

INCREDIBIL ce dosar a mai ‘colecţionat’ afaceristul Dimoftache, cel cu măcelăria clandestină: s-a ajuns la CCR!

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:00 500

Acuzat de o firmă de leasing că n-a mai plătit ratele pentru maşină

Acuzat de o firmă de leasing că n-a mai plătit ratele pentru maşină

Răzvan Dimoftache

Afaceristul din Constanţa care a ajuns în atenţia publică după ce, prin firma pe care o conduce, DR Company SRL, procesa carne, la parterul unui bloc, lângă o ghenă de gunoi, fără a deţine autorizaţie, a fost achitat într-un dosar penal în care era acuzat de abuz de încredere şi înşelăciune.

Motivul? Ar fi refuzat să înapoieze unei firme de leasing autoturisme, asta după ce, probabil, nu a reuşit să-şi mai plătească ratele. Iniţial, în 2012 a fost scos de sub urmărire penală, însă, ulterior, dosarul s-a întors la Parchet, după ce Iveco Capital Leasing IFN SA a formulat plângere împotriva rezoluţiei.

Apoi, dosarul a fost trimis în judecată, iar la începutul lui 2018, Dimoftache a fost achitat. Societatea a formulat recurs, la Curtea de Apel, iar la termenul din 28 februarie 2019, Dimoftache a sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în referire la dispoziţiile art.238 alin.1 Cod penal, privind abuzul de încredere.

De precizat faptul că Răzvan Dimoftache, dacă va fi găsit vinovat de Curtea de Apel, se întoarce după gratii şi asta pentru că el este condamnat cu suspendare pentru ucidere din culpă pentru că, în 2009, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Năvodari. Şi asta nu e totul.

Răzvan Dimoftache a intrat în atenţia ofiţerilor Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) din cadrul IPJ Constanţa şi în 2006 după ce, profitând de neatenţia unui consultant bancar, a înşelat o unitate creditoare cu peste un miliard şi jumătate de lei vechi. A fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru înşelăciune.

Răzvan Dimoftache, care deţine deja un palmares de infracţiuni, a ajuns în atenţia publică după ce locatarii unui bloc situat în zona Gării au răbufnit, sătui ca vecinul lor să se mai îmbogăţească ilegal din procesarea cărnii.

El descărca marfa din portbagajele unor maşini de lux, fără a respecta normele minime de igienă, exact lângă ghena de gunoi şi fără a deţine autorizaţii. În urma unui control al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, autorităţile i-au închis „carmangeria”, după ce au constatat că marfa era stricată sau cu termen de valabilitate la limita expirării.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baa, tacsu Dimoftache a fost prea jmeker in C-ta, ca sa pateasca ceva fii su Razvan. Asa ca mucles !
0
0
ma - ta e muista profesionista , arhicunoscuta , nu are nevoie de reclama . Bravo , ai investit in ea , botox , silicoane , cosmetica , e colega de servici ci nevasta -ta ! ....nu fi trist , e bine ca incasezi de la ele , numai noi le-am dat zece mii de euro intr-un an , noi usr-istii !
0
10
Incredibil dar adevarat ! Justitia si-a spus cuvantul !
8
0
Cum adica ma politistilor pe ala cu nisipu din drum l-ati vazut si pe asta cu macelaria de la bloc nu.
13
0
Pana una alta, aici pe pamant sa le dam muie cu cacat judecatorilor spagagii !!! Aceeasi muie si lui dragnea infractorul si pesedeului !!!
12
6
dovada ca judecatorii si procurorii iau spaga in continuare
16
0
Corect, Gore! O sa plateasca pe toate lumile. Si pe asta, si pe cealalta.
15
1
Rahatul asta i-a mancat sufletul lui Marin Pantelimon, patron al Building Star, cu care s-a tot judecat, pana ce acesta a cedat fizic si psihic, decedand in anul 2014. Rahatule, nimeni nu paraseste Pamantul inainte de a-si plati pacatele! Vei fi judecat de alta instanta, nu cea omeneasca. Si vei pleca pe lumea cealalta urland in chinuri!
26
0
Ce mufarina are!!!!
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614