REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Incredibil! Cum a montat Dorel din Medgidia gresia într-un spațiu comercial din oraș! Video

Incredibil! Cum a montat Dorel din Medgidia gresia într-un spațiu comercial din oraș! Video

Georgiana BOGLEA 23 martie 2024 | 00:00 6882

Țepele în domeniul imobiliar sau al construcțiilor sunt din ce în ce mai evidente, mai ales dacă apelăm la „meseriași” particulari. Un bărbat din Medgidia, care a contactat un constructor, chipurile, cunoscut în oraș pentru activitatea sa excepțională, și-a dat seama că a făcut greșeala vieții lui. Mihai S. a plătit, în avans, muncitorul pentru a pune gresie în spațiu comercial pe care-l deține în oraș. Și a pus-o... ca Dorel! A făcut un lucru de mântuială, crezând că al său client nu-și va da seama, iar la final va fi remunerat. N-a fost așa. Ia priviți cum a făcut lucrarea!

Incredibil! Cum a montat Dorel din Medgidia gresia intr-un spatiu comercial din oras!  Videoimagini cu lucrarea ”meseriașului”

De ce e acuzat muncitorul?

Un afacerist din Medgidia, Mihai S.., care deține un spațiu comercial în oraș, a contactat un meseriaș pentru a-i pune gresie. Acesta din urmă a solicitat un avans de 1.000 de lei, deoarece susținea că nu are toate sculele de care are nevoie, iar în momentul în care i s-a cerut factură, a precizat că va face factura prin firma unui prieten deoarece el are niște probleme.

Incredibil! Cum a montat Dorel din Medgidia gresia intr-un spatiu comercial din oras!  Videomuncitorul care a realizat lucrarea

Afaceristul avea și camere de supraveghere video în incinta zonei de acțiunea și a urmărit, preț de câteva zeci de minute, modul în care meseriașul operează treaba. Inițial, a pus corect primele bucăți, după care muncitorul a început să pună gresia fără a mai lua folia de pe ele și fără să pună adeziv. Clientul a crezut că nu vede bine, așa că l-a sunat, dar nu recunoscut nimic greșit, iar când i s-a propus să vină să repare greșeala comisă acesta l-a blocat pe bărbatul pățit. „La recomandarea unor cunoștințe, am vorbit cu acest tip, care am înțeles că e de prin Focșani. Am mers pe încrederea respectivului, l-am contactat, a doua zi m-am văzut cu el. A zis că el de fel lucrează cu 70 lei/mp, dar că o să îmi ia 60 lei/mp , că așa ia de obicei că vrea să aibă lucrări în permanență. A venit următoarea zi, a dat cu amorsă. I-am zis că vreau să fie făcut totul pe bază de contract, de factură și mi-a zis că nu e nicio problemă, doar că nu o să poată să îmi emită el factura pentru că nu știu ce problemă are și că o să factureze pe firma unui prieten. Eu i-am zis că nu contează, atâta timp cât îmi dădea factură era ok. Pentru partea de montaj de gresie din momentul în care s-a apucat , având sistem de supraveghere la interior, dimineața când s-a apucat să monteze am văzut că începuse să monteze corect, dar de la a cincea bucată de gresie a început să o pună direct fără să mai pună adeziv. El începuse bine, era clar că era de rea voință.“ a declarat bărbatul reclamant, Mihai Subțirică.

Și-a recuperat bărbatul paguba?

Clientul păgubit susține că i-a oprit sculele meseriașului în contul celor 1.000 lei dați drept avans, iar lucrarea a fost dusă la bun sfârșit de un alt meseriaș.


A negat când l-am acuzat. I-am zis să vină să vedem care sunt pagubele, să cădem la un acord amiabil, să vină să repare ce trebuie reparat și să își ia bănuții. Bineînțeles că a refuzat să mai vină. A zis că o să vină a doua zi să își ia sculele și i-am zis nu. I-am pus deoparte sculele, am analizat prejudiciul, i-am oprit un aspirator, un flex, o bormașină. Prejudiciul real ar fi de 3.000 lei, dar faptul că am reușit să mai recuperez din gresie, am mai cumpărat eu adeziv, a fost ok. Oamenii îl recomandă foarte mult și fiind un oraș micuț am crezut că nu dă țepe“, a declarat persoana reclamantă.

Așadar, aveți grijă la cine apelați pentru a vă executa lucrări în casă, dacă nu vreți să rămâneți și cu banii luați, și cu lucrarea făcută de mântuială! Astfel de meseriași sunt la tot pasul!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e psihopat, nu escroc, grija mare!
1
0
Adezivul cista, romanul se descurca!
1
1
Atenție la v****l Kitac. Promite ca asfaltează și astupă canalele dar dă țepe și întârzie la nesfârșit.
7
2
Pai n-ai vazut ca e de la Moldova ?
6
1
nu trebuie sa traiasca si ei ???
8
0
Ilie, nu vorbi în necunoștință de cauză. I s-au făcut plângeri. Degeaba. Politia doar l-a bătut pe umeri pe escroc.
10
0
Nu mai tot dati vina pe politie, ei nu au ce face daca nu depuneti plangere.Va lamentati pe internet fara sa va implicati.
6
6
Beica George (BEICA GHEIRGHE INTREPRINDRE INDIVIDUALA) este un escroc cu vechime. Modul de operare clasic: vine, ia măsuri pentru mobilă, ia avans și se face nevăzut. Are multe plângeri! Alo! Politia???
15
1
Locul țeparilor este la pușcărie, poliția ce face?!
16
0
Aaaaa, cine v-a lucrat aici?
9
1
Țepari sânt in toate meseriile pe olx și altele autoritățile statului nu-și fac treaba poliția ANAF Sânt mulți lucrează fără facturi fără un sediu de firmă Suni să-ți pună gresie faianță nu știi cine e poate fi și un spărgător de case Mai sânt mulți care au firme ia avans la mobilă termopane etc și umbli după ei caută mulți motive fără Nr Tâlharii comerciali sânt mulți unii au firme alții nu au sânt mulți paraziți poliția și ANAF dacă ar intra în ei ar putea face puțină c*rățenie Dacă n-au frică de nimeni fac ce vor batjocură cu oamenii
19
0
dar sti ca sunt oameni care i cheama asa faptul ca asociezi dorel cu prostia e discriminatoriu. esti atat de p*****a doamne e ca si cum pe unu il cheama bula si evident e bou......ce cautati voi in viata voastra nu stiu
8
3
ATENȚIE LA GEORGE (GHEORGHE) BEICA din Constanța. Face mobilă. ȚEPAR!!! GHEORGHE BEICA INTEPRINDERE INDIVIDUALĂ cu sediul pe Soveja.
20
0
ATENTIE LA VINTILA GEORGE din Constanta - montator termopane. Tepar! VINTILA GEORGE INTREPRINDERE INVIDIDUALA
20
1
Un alt țepar este George Beica din Constanța. Face mobilă. Ia avans, dar nu îți face lucrarea și nici banii nu îi mai vezi. Te plimbă cu vorba, minte, te amână, ba ca mă-sa a murit, ba ca ta-su a răcit, ba ca are probleme cu nevasta, ba ca are copiii bolnavi, apoi se jura ca va veni, stabilește chiar ziua, dar nu vine și nu mai răspunde la telefon. Un țepar, un i*******r cu locul în pușcărie la câți a țepuit. EVITAȚI! A apărut și în r*****a anul trecut, are plângeri și la poliție.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212