REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Incredibil! Hoţii au FURAT din nou de la mănăstirea Colilia!

Incredibil! Hoţii au FURAT din nou de la mănăstirea Colilia!

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:00 501

Hoții au ”vizitat” mănăstirea Colilia din județul Constanța pentru a doua oară, sustrăgând și ultimul generator. Prin urmare, măicuțele au rămas în frig și în beznă, motiv pentru care Carmen Lungu, șefa Crucii Roșii din Constanța, a făcut un apel umanitar.

”Acum câteva zile vă ceream ajutorul pentru măicuțele de la Mănăstirea Colilia deoarece au intrat hoții și le-au furat două generatoare. Mai aveau unul care consuma foarte mult și îl foloseau rar, acum de nevoie l-au folosit pe el..., dar astă noapte hoții au lovit din nou. Au luat și ultima sursă. Am fost astăzi acolo (joi, 2 noiembrie – n.r.) să le duc bănuții strânși, nu au fost foarte mulți, dar au fost dăruiți cu dragoste pentru ele, vă mulțumește Maica Stareță tuturor.

Am plecat cu sufletul greu, dacă hoții nu au nici Dumnezeu, ce pretenții să mai emitem noi? La câți s-au eliberat, ferească sfântul. Oricum, au nevoie de ajutor in continuare, stau în frig și întuneric”, este mesajul postat de Carmen Lungu. Maica stareță bănuiește că hoții au avut un moment de rătăcire, dar că sunt persoane care cunosc mănăstirea. Îi roagă pe această cale să revină pe calea cea bună, cu mențiunea că generatoarele le furnizau căldură, curent electric și apă. ”Ne rugăm la bunul Dumnezeu să mai țină cald afară, pentru că nu avem decât două rânduri de haine”, a spus aceasta. Precizăm că la ultimul dintre cele 3 generatoare, încă mai plătesc rate.

Amintim și faptul că mănăstirea Colilia, din localitatea Colelia, Cogealac, a fost ”călcată” de hoți și în noaptea de 23 spre 24 octombrie anul curent. Aceștia au furat două generatoare electrice. Oamenii legii au declanșat cercetările și au deja un cerc de suspecți.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/furt-la-o-manastire-din-constanta-in-timp-ce-unele-persoane-vor-sa-ajute-maicutele-altele-spun-nu-334038/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarata credinta in Dumnezeu incepe atunci cand te poti purta corect fata de semenii tai, cand nu furi,nu faci rau altora,apoi cand faci minimul effort sa-ti imbogatesti cultura din surse valoroase,incepand chiar cu stiintele exacte,de ce nu ?...Da,pe vremea lui Iisus nu aveam generatoare electrice pe Terra,asta nu inseamna ca adeptii crestinismului trebuie sa ramana la acel nivel,cei care gandesc asa sunt idioti,nu atei. Ateu nu inseamna a fi prost,ci doar slab informat,un om sufficient ,fara viziune. De exemplu,Einstein nu a fost ateu,cu toate interpretarile date de unii in presa vremii.
0
0
Cu cercetarile care se vor efectua de oamenii legii adica ROADEVIN IONUT sigur se vor gasi cinci generatoare nu trei ,el fiind FOARTE competent;nu stie cum il cheama cu buletinul in mana.
2
0
Ratatii isi inchipuie un dumnezeu al lor , care sa le dea cu dobanda , insutit , pentru prostie . Ori , prostia , duce pe minus , nu pe plus , iar tantalaii , sunt tot mai tantalai si tot mai saraci . Problema este ca trag dupa ei si oameni nevinovati , copii , femei , batrani ...
2
0
Daca citesti, crezi ca lm ai apucat pe Mnezau de imene ! Vezi, sa nu dai de ceva moale, ANALFABETULE Multi citesc, putini pricep !
1
1
Uite un exemplu de doi postaci in plus or care ii doare capul de biserici manastiri si de sustinatorii acestora. Daca esti ateu, vezi cu cine joaca steaua si comenteaza acolo. Societatea se prabuseste cand nembrii ei se rup de Dumnezeu. Asta se intampla la noi, Ilie. Mai cititi si voi o carte, ceva, ca v-a prostit netul si tv-ul.
2
2
Manastirile nu aduc nici-un beneficiu enoriasilor, ele sunt masini de facut bani pt angajati.
3
3
eu cred ca Isus nu avea generatoare de curent..nu am nimic impotriva oamenilor evlaviosi ci doar impotriva oamenilor prosti! De ce nu alegi sa donezi banii pentru niste copii, sau pentru niste oameni batrani si sarmani de pe la sate care abia-si duc zilele... de ce sa donezi bani unor maicute care sunt bine merci...aveau 3 generatoare..huh! nu erau cam multe? Sau are biserica incalzire in pardoseala? Mesajul este urmatorul: nu mai dati bani oameni buni la cersetorii de pe strada si la biserici! folositi-va banii pentru voi ca voua nu va da nimeni nimic, cu toate rugaciunile alea...
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614