REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

INCREDIBIL! Magazinul din zona Antoniadis, SPART pentru a doua oară într-o săptămână!

INCREDIBIL! Magazinul din zona Antoniadis, SPART pentru a doua oară într-o săptămână!

Replica API 8 octombrie 2016 | 13:02 424

Poliţiştii au prins un suspect!

Poliţiştii au prins un suspect!

Incredibil! Magazinul Carrefour din zona Antoniadis din municipiul Constanţa, situat pe strada Ştefan cel Mare, a fost spart pentru a doua oară într-o săptămână. Hoţii au profitat de ploaia de afară (nu era lume pe stradă) şi au doborât uşa de la intrare. Au pătruns în interior, purtând mănuşi şi cagule, şi au furat, ca şi data trecută, ţigări, motiv pentru care nu e exclus să fie vorba despre aceeaşi indivizi. În plus, se pare că au o plăcere nebună să dea loviturile în noaptea de vineri spre sâmbătă. Poliţiştii constănţeni au ajuns la faţa locului şi au declanşat cercetările. La scurt timp, au prins un suspect, care a fost condus la audieri.

Amintim că acelaşi spaţiu comercial a fost spart şi la finele săptămânii trecute, în dimineaţa de sâmbătă, atunci când hoţii au forţat uşa din termopan, au intrat în magazin, iar în 50 de secunde au golit raftul cu pachete de ţigări şi s-au făcut nevăzuţi. Mai exact, doi indivizi au pătruns pe uşa din faţă a magazinului şi s-au mişcat cu o repeziciune incredibilă.

Bărbaţii aveau glugile trase pe cap, motiv pentru care feţele nu se văd. Au forţat uşa de la intrare şi au mers glonţ la raftul cu ţigări pe care l-au golit numaidecât. Pachetele au fost introduse într-un rucsac, după care au părăsit incinta. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, acolo unde se poate observa că indivizii nu au fost interesaţi de altceva, ei mergând glonţ la ţigarete.

A fost spart şi magazinul Mega Image de pe Soveja!

Şi, din câte se pare, hoţii au profitat din plin de ploaia ce s-a abătut asupra urbei de la malul mării. Fericiţi că străzile erau pustii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7 spre 8 octombrie anul curent, persoane necunoscute au dat "atacul" şi la magazinul Mega Image de pe strada Soveja, din zona galeriilor, şi au furat 400 de pachete cu ţigări, prejudiciul ridicându-se la peste 6.000 de lei. Oamenii legii au declanşat cercetările şi au stabilit deja un cerc de suspecţi, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

foto: Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218