REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

INCREDIBIL! Polițist bătut în județul Constanța! Agresorii au urinat pe mașina Poliției!

INCREDIBIL! Polițist bătut în județul Constanța! Agresorii au urinat pe mașina Poliției!

Replica API 17 octombrie 2017 | 15:37 337

Situație incredibilă în județul Constanța, unde un tată și un fiu s-au luat la bătaie cu un polițist, pe care l-au îmbrăncit și lovit ușor, după care au urinat pe mașina de poliție! Totul s-a întâmplat în localitatea Independența, unde șeful postului de poliție a fost agresat de cei doi bărbați.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar efectuează cercetări privind doi bărbați Ion O. și Marius O., de 29, respectiv 52 de ani, tată și fiu, din localitatea Independența, județul Constanța care, la data de 16 octombrie a.c., aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, au urinat pe autospeciala de poliție, parcată în fața Postului de Poliție Independența.

Șeful postului de poliție din localitatea Independența s-a sesizat asupra faptei, moment în care cei doi bărbați au devenit agresivi.

La fața locului a intervenit incă un polițist din localitate, care, împreună cu șeful de post, i-au imobilizat, încătușat și condus la sediul secției de poliție.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se putea folosi armamentu din dotare.
2
0
Pacat ca nu era lazar bogdan sef de post la acel sat ca bea si el cu batausi si cand se imbata lua sabia si taia masina politiei , dar acum sta cu colegi la cabina si le povesteste ce smecher era el la rutiera si cate i-a facut el lu emil
4
4
Domnilor de la IPJ Constanta inca nu ne ati lamurit cu accidentul din 20 August 2017 din Mamaia unde a fost omorata o persoana de sex feminin pe trecerea de pietoni.Conducatorul auto Lefter Costel din Cernavoda era mort de beat si drogat.Acest caz a fost musamalizat de catre dumneavoastra si de catre Parchetul Constanta.
12
0
ce loviri si alte violente frate? asta e ultraj sadea
16
2
Daca i se intampla asa ceva unui procuror sau judecator...oare tot in libertate era ? Dar asa se vrea in politia romana
13
2
..asa este si se mai dau pedepse, unde indivizii trebuie sa desfasoare..."munca in folosul comunitatii" ...dar legislatia este permisiva,si indivizii condamnati,practic nu fac...nimic...nimic...nu sunt monitorizati la locurile de munca,nu-i supravegheaza nimeni...si astfel de indivizii isi permit sa recidiveze.. asta-i situatia...in orice caz,nu mi-as dori sa fiu in locul celor doi borfasi....
9
3
Asa se va intimpla in continuare, daca justitia doarme....daca s-ar fi dat pedepse cu executare, la maxim, se linisteau betivii, dar asa...lasa ba, ne da amenda pe care n-o platim...
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218