REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Incredibil! Un taximetrist din Constanța a cerut unor cliente 64 de lei pentru o cursă de 8 kilometri. VIDEO!

Incredibil! Un taximetrist din Constanța a cerut unor cliente 64 de lei pentru o cursă de 8 kilometri. VIDEO!

Replica API 29 august 2019 | 00:35 1294

În ce lume trăim? Unii taximetriști sunt de-a dreptul nebuni după bani, iar pentru a-și umfla conturile, în loc să presteze muncă mai multă, își bat joc de cei pe care-i transportă. Din fericire, sunt și clienți mai puțin naivi care nu cad în plasa escrocilor.

Două cliente, mamă și fiica, au fost luni victimele unui taximetrist din Constanța care le-a cerut pentru o cursă de aproximativ 8 kilometri 64 de lei. "Ia spuneți-mi, cât mă costă", întreabă una din cliente la finalul cursei. "64 de lei", răspunde taximetristul. "Cât costă pornirea?", întreabă fiica. "30 de lei...22,61", răspunde individul.

"Cum să fie 30 de lei? Pe mașină scrie altceva'", spune tânăra."2.61, domnișoara", a replicat taximetristul. "Păi 2,61. Este o cursă de maxim 10 km. Pe GPS sunt 7 km", l-a ateționat clienta. Chiar dacă a văzut că a fost prins cu minciuna, taximetristul de pe mașina cu numărul CT 07 CMD și indicativul 1687 a continuat cu minciuna. "Păi, măi păpusă, mie-mi dai banii la aparat". După ce femeia l-a amenințat cu reclamația și cu poliția, individul s-a enervat."Dar de ce nu ai întrebat, domnișoară? "(N.red. cât costă cursa), a spus taximetristul. "Păi pe mașină scrie 2,61 lei. Nu se poate așa ceva! Chem poliția", a insistat tânăra. "Ia chemați poliția. Chiar m-am enervat", a fost reacția șoferului. Într-un final, femeile au plecat fără să plătească. Scena înșelătoriei a fost filmată și postată pe parchez/conduc ca un bou/vacă.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noua aseara ne a cerut 117 lei de la bariera pana la summerland in conditiile in care nu erau nici 5 km..bineinteles ca nu i am dat ..pe masina scria 3.50 lei pornirea si 3.50 km.cand am zis ca chem politia a plecat.era de la red taxi asa ca aveti grija cu ei
0
0
Taximetristii niste jeguri care au un vocabular suburban, nu respecta regulile de circulatie, etc...
11
1
De aia se spune kac at de taximetrist.Drojdia societatii,trintorii,expirnaiasii,romulanimea,se fac taximetristi.
5
2
Omu este din tomis 3 . Toata viata asta a facut . Un semianalfabet
19
1
Am ajuns sa-mi fie rusine , cand merg prin tara , sa spun ca sunt din Constanta . Patria cocalarilor , tiganimi , nesimtire cat cuprinde . Urat este ca , romanii dau din fund pe manele , scuipa si multa prostie , adica smechereala . Oradea , Arad , Sibiu , Cluj arata exact ca un oras din Austria , iar Constanta inca se afla in Imperiu Otoman . Constanta , parca nu ar fi in UE frate .
17
3
Taximetristii corecti cer 30 de lei ziua sau 40 noaptea. Atata face pe ceas. sunt 10 km aproximativ. Taximetristii incorecti cer mai mult dar comentatorul de rahat nu vrea sa intrebe decat pe unii. Daca ar urca si ar cere bonul fiscal la sfarsit in Mangalia nu exista maimute ar vedea cat face si nu ar plati daca nu primeste bon.
2
4
Dar noi cand mergem la ele cf.anunturilor din publi 24 de ce platim 250 pe juma' de ora ca nu intra multi km in timpul asta si nu au nici casa de marcat.Primaria,politia,ANAFul sa le anuleze si lor licentele!
7
1
Un jeg penal tigan borat sa vina si prin poarta 6 il asteptam CT 07 CMD ..
10
1
city taxi primarie in gara , uniforma , cravata , masini noi , tarif clar , reclama peste tot , protejat
6
3
daca nu e sanctionat ceilalti taximetristi or sa prinda curaj, adica fac dintr-astea si nu patesc nimic, daca or sa vada ce a patit unu' ca asta cu jmecheria o sa intre frica-n ei si se mai cumintesc
13
2
Si Suntem sslvati
5
3
Nu toti taximetristii sunt tigani, mai sunt si romi printre ei.
23
0
Noua specie de cocalari nu tine cont de etnie. Astia predomina in Constanta hominis cocalares . Este adevarat ca in loc sa i educe pe ciori ,majoritatea a devenit la randul ei o adunatura de secaturi hoti ai koorve.
12
3
Curvele in speta ori nu au "permis de conduire"ori nu au nicio masina macar o dacie 1300 ca sunt si betive si au palnia mare.Faceti economie jartelelor sa nu mai circulati cu taxiul...rapandulelor
3
29
Vocea taximetristului,voce de tigan sadea. Mizerabil. hot adevarat. Trebuie batuti astia.
29
3
La aeroport clientul Boldea la furat pe liderul machidon Fotu de 2000 lei. Asa ca 70 de lei e putin.
2
1
Unii cer anularea autorizatiei, pai aia poate nici nu e masina lui, cum sa faci asta? Exista lege pt arderea dobitocului. De exemplu daca are atestat expirat ,el sufera, nu detinatorul taxi-ului.
9
2
Taximetristii sunt oameni de cea mai joasa speta. nu cred ca a fost client neinselat pana acum. Am fost de acasa pana la VIVO cu 8 lei si m-am intors cu alt taximetrist brunet cu 20 lei. Rusine sa le fie.
21
4
Acelasi lucru am patit cu un taxi Romaris NRCT94GSI condus de un brunet a cerut pentru o cursa din Bdul Mamaia pana in Tomis Nord 30 lei cand iam spus ca cursa nu costa mai mult de 14 lei nu a mai vrut sa mearga. asta este furt evaziune fiscala ce vreti
13
3
asta e vrajeala. in orasul meu niciodata nu se intampla asa ceva. uber e diavolul pe pamant. sa nu folositi uber. taxi e bun. avem oameni din puscarii care pot sa va conduca copiii. spuneti nu uber. folositi taxi cioroi
7
14
Servicii foarte bune. Din pacate, nu exista Uber la Constanta. De ce? Pentru ca e ultimul oras din tara.
19
3
mergeti la trecerea de pietoni de la Perla si incercati sa va urcati intr-un taxi....sa vedeti cat costa ! de gara cred ca multi stiu ....politia ....NU e cu noi !
13
2
ma da tu ce esti BABUIN.
9
8
Constanta bogatie culturala formata din moldoveni, tigani si machedoni. O minunatie, o splendoare aceasta multietnicitate.
18
5
Ma comandantilor ai politiei punetiva oameni la treaba chiar nu va pasa deloc de oameni care sunt la mana unor infractori pe de alta parte cred ca stiti ca oameni nu cred ca politisti sunt prosti sau orbi ci corupti.
20
3
noi nu suntem buni ca nu furam ! si nu dam shpaga pt autorizatiile primariei
9
2
MIE IMI DAI CAT FACE PE CEAS , PUNCTUL DE PORNIRE PE CARE FAGABOU SI DM. PROFESOR NEAGU AR TREBUI URGENT SA L FACA ESTE STABILIREA TARIFULUI MAXIM DE 3 LEI, IAR CINE VREA TARIFE EXTRA SA AIBE AUTOTURISME, REPET AUTOTURISME LUX SI ACESTEA SA AIBE O ALTA CULOARE DE CAT GALBENA CA SA FIE DISTINSA, CE SEDINTE SE TIN LA CASA DE CULTURA CU BABU SI NEAGU NU STIU, VREM TRANSPARETA SI CORECTITUDINE, NU MAI VREM TIGAI PE 4 ROTI CARE SUNT JEGOASE, INPUTITE NU SE INCHIDE USA, BA GEAMUL, BA BATE BASCULA, LICA STIU CA O SA CITESTI MESAJUL MEU, PUNE BATUL PE POL LOCALA, LA DELFINARIU E JALE
18
5
ai sa ramai surprins cat iti cer aia din Eforie nord
9
2
Ia mergeti voi din mangalia si pana in Vama si vedeti cat va cer "taximetristii"
18
2
Dc taximetristul e tigan sau machidon , mergeti la urmatoarea masina.....speciile astea doua de animale sunt cele mai nenorocite pedepse cazute pe capul Constantei
20
7
Asa sunt toti turci din constanta daca nu ma credeti loati un taximetrist din fata de la zorile
10
4
Costica,costica...nu ti mai revii nici la pensie
14
2
Cat de mult imi doresc sa bat un taximetrist la placere!!
28
4
Vand urgent licienta taxi luata pe 150 lei de la primarie.O dau ieftin ca intra Uberul si Biltul peste noi.Pret 12000 euro
18
4
Un cioroi borat, unul dintre cei multi care au patat reputatia acestei meserii.
40
1
Alo Politia pentru ce luati salarii imense, cum va justificati salariile mancate din banii poporului? lasati niste tigani analfabeti puscariasi sa jupoaie oamenii cinstiti si muncitori...
33
5
Distribuiti masiv si pe Facebook ca sa vada toata lumea, sa se termine cu aceste ordinarii. Taximetristul sa fie anchetat pentru inselaciune!!!!
46
3
povestea e penala; exista toate probele; ce se asteapta; nu o fi de City taxi? La gara e crima si pedeapsa.
43
1
Pentru astfel de fapte sau gesturi sa i se anuleze autorizatia taxi! Si asa conducerea primariei vrea sa reduca din autorizatii,deja una se poate spune ca ati redus-o! Si continuati pana cand toti cei cu japca vor munci cinstit ca noi prostii,platindu-si taxele catre stat! Nu este normal ca unii sa munceasca cinstit si sa ramana cu aproape nimic dupa ce achita toate taxele iar unii sa-si umple buzunarele iar la tras ponoasele sa traga toti,ca de asa suntem noi romanii,generalizam,daca unul este hot apoi toti sunt hoti!
50
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272