REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Individ căutat de autoritățile italiene după ce a EVADAT din arest, reținut pe litoral

Individ căutat de autoritățile italiene după ce a EVADAT din arest, reținut pe litoral

Replica API 30 noiembrie 2019 | 01:36 373

Inginer de 84 de ani, MORT, după ce a întreținut relații sexuale cu doi români

Inginer de 84 de ani, MORT, după ce a întreținut relații sexuale cu doi români

Un individ din județul Harghita, dar care locuia fără forme lagale în Constanța, a fost arestat preventiv, urmând să fie predat autorităților din Italia, pentru executarea unei pedepse de peste 4 ani. Acesta este acuzat de vătămare corporală gravă, furt și evadare, după ce a fost complice la o crimă, în Genova. Victima, un inginer pensionar de 84 de ani, Antonio Gragnani, fiind găsit mort nud şi legat de patul locuinţei sale din Marassi, Genova.

Pe 9 noiembrie 2019 a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Constanța sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, privind arestarea provizorie pe baza semnalării în Sistemul de Informații Schengen și în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare, emis la data de 20 iulie 2019 de către Procuratura Generală a Republicii de pe lângă Curtea de Apel din Genova (Italia), precum și predarea persoanei solicitate Luca I, de 38 de ani. Pentru infracțiuni săvârșite în Genova. Este acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni , de vătămare corporală gravă, furt și evadare. Persoana solicitată a fost prezentată în fața procurorului pe 12 noiembrie 201 9 , procurorul dispunând măsura reținerii acesteia în cauză pe o perioadă de 24 de ore, până la data de 13 noiembrie, fiind prezentat instanței de judecată. La această dată, magistrații au dispus arestarea provizorie pentru o perioadă de 15 zile, până la data de 27 noiembrie inclusiv. Miercuri, 27 noiembrie, Curtea de Apel Constanța a dispus arestarea persoanei solicitate pe o perioadă de 30 de zile, până la data 26 decembrie inclusiv, și predarea acesteia, în stare de arest, în vederea executării pedepsei de 4 ani și 2 luni închisoare.

A omorât în bătaie un inginer de 84 de ani din Genova, cu care ar fi întreținut relații sexuale

Antonio Gragnani, inginer de 84 de ani, a fost găsit mort nud şi legat de patul locuinţei sale din Marassi, Genova, în 2013., fiind omorât în bătaie. Carabinierii au reţinut, la acea dată, doi români, fraţi. Luca I. ar fi avut raporturi frecvente cu victima, pe care o cunoscuse în mediile homosexuale din Genova. Bătrânul obişnuia să aducă acasă tineri români şi să plătească în schimbul unor prestaţii sexuale, potrivit presei italiene. Corpul a fost găsit după circa 24 de ore de la moarte de către vecini, îngrijoraţi că nu l-au văzut ieşind pe bătrân. Medicul legist care a efectuat recunoaşterea externă a cadavrului a observat echimoze pe faţa bărbatului, leziuni la pomeţi şi câţiva dinţi sparţi. Pe pat şi pe cadavru au fost găsite semne evidente de activitate sexuală. Anchetatorii au stabilit că Luca I este acuzat de vătămare corporală gravă, furt și evadare. I-ar fi furat bani, portofelul și un colier dina ur din seif. Se pare că acesta a fost arestat la domiciliu, însă a reușit să fugă, întorcându-se în România. Anchetatorii au confirmat furtul portofelului şi celularului şi tentativa de spargere a seifului. La acea dată, Luca I. avea 31 de ani.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tare amuzant ,cica statea fara forme legale ! Sunt ,cred zeci de mii fara aceste forme .Adio carti de imobil ....
3
0
Votantii din diaspora
1
3
Asta-i diaspora
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272