REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Individ periculos, transferat la Penitenciarul Poarta Albă

Individ periculos, transferat la Penitenciarul Poarta Albă

Replica API 7 octombrie 2014 | 01:25 315

A răpit şi omorât un om în Italia

A răpit şi omorât un om în Italia

Un individ care se află încarcerat în Penitenciarul Tulcea urmează să fie transferat la Poarta Albă, întrucât miercuri, 8 octombrie, urmează să se ia o decizie cu privire la extrădarea acestuia autorităţilor din Roma. Mai exact, Cătălin Ciobanu execută în momentul de faţă o pedepasă de doi ani şi patru luni însă este cercetat şi de oamenii legii din Italia pentru lipsire de libertate şi omor prin imprudenţă. Cătălin Ciobanu a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, urmând să fie transferat la Penitenciarul Poarta Albă. Acesta, alături de alţi indivizi, a fost surprins în Vrancea în timp ce fura carburant din rezervoarele camioanelor parcate pe Valea Milcovului. A fost arestat şi apoi condamnat la închisoare.

Însă, cu puţin timp înainte, tot în 2013, Cătălin Ciobanu a fost în Italia, unde a răpit un egiptean, Abdel Hamid Mohamed Lashein Ebrahim, de 53 de ani, pe care l-a introdus într-un autoturism. Acesta, având probleme cu inima, a murit la scurt timp. Ciobanu, alături de Mohamed Hamdy Aref Gebril şi Vasilică Laurenţiu Lovin au abandonat cadavrul pe drumul neamenajat de lângă via Marcigliana, fiind găsit de oamenii legii cu mâinile legate la spate şi faţa tumefiată. Din câte se pare, victima era patronul mai multor magazine de legume - fructe, presupuşii agresori încercând s-o şantajeze în nenumărate rânduri. Prin 2012 chiar i-au dat foc unui magazin. Şi de data aceasta au încercat să scoată ceva bani de la el, numai că a făcut infarct. Acum urmează să fie extrădat, însă decizia va aparţine Curţii de Apel Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108