REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Individul care a AGRESAT SEXUAL o fetiță de 5 ani, într-un microbuz, își așteaptă sentința finală

Individul care a AGRESAT SEXUAL o fetiță de 5 ani, într-un microbuz, își așteaptă sentința finală

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:00 254

Părinții fetei și procurorii cer pedeapsă mai mare

Părinții fetei și procurorii cer pedeapsă mai mare

Actul sexual cu un minor, violul comis asupra unui minor, agresiunea sexuală sau coruperea sexuală, sunt fenomene care au luat amploare în ultimii ani. Din păcate, legea penală este prea blândă pentru cei care le comit, astfel că, cei mai mulți ajung să scape fără o zi de pușcărie. Acesta este și cazul unui individ din Constanța care, în luna mai a acestui an a agresat sexual o fetiță de numai 5 ani, în timp ce se aflau într-un microbuz . El a fost condamnat la 2 ani și 9 luni cu suspendare, însă, atât procurorii, cât și părinții victimei au formulat recurs, nemulțumiți de indulgența magistratului de caz. Curtea de Apel Constanța a amânat marți, 3 decembrie, pronunțarea pentru 18 decembrie.

Pe 23 mai a.c., la Poliția Municipiului Constanța, Biroul de Investigații Criminale, a fost înregistrată plângerea unei mămici din Constanța, din care reiese comiterea în dauna fiicei sale de numai 5 anișori a infracțiunii de agresiune sexuală. Totul s-a petrecut într-un microbuz care îi transporta pe copiii unei grădinițe, pe educatoarele și pe supraveghetori de la Târgușor, acolo unde fusese în vizită la o fermă. La întoarcerea spre casă, în oraș, unul dintre supraveghetori, prieten de familie cu părinții unui coleg ai minorei, a agresat-o sexual pe micuță în timp ce aceasta dormea. Totul sub ochii altei mămici, care nu a îndrăznit să-i reproșeze bărbatului gestul, însă a avut tăria de a-l întrerupe din activitatea sa sexuală. A povestit apoi totul educatoarei, iar aceasta din urmă a anunțat familia victimei.

Concret, cum s-a petrecut totul!

Totul s-a petrecut pe 20.05.2019, cu ocazia deplasării într-o excursie organizată de o grădiniță la o fermă din localitatea Târgușor din județul Constanța. Unul dintre martori, adică mama unui copil, a declarat în fața anchetatorilor, potrivit rolii.ro, că în excursie au fost aproximativ 20 de copii, doi educatori și numitul M.M.. Referitor la cel din urmă, martora precizează că este prieten de familie cu bunica unuia dintre copiii aflați în excursie, însoțindu-l. Astfel, la întoarcere, când deja microbuzul intrase în municipiul Constanța, martora a remarcat faptul că minora în cauză adormise. Inculpatul stătea lângă el, astfel că a tras-o mai aproape de acesta și a ținut-o cu mâna dreaptă de picior. După circa un minut, a remarcat că îi introdusese mâna, pe care inițial o ținea pe picior, în interiorul pantalonilor minorei, în zona genitală, unde a ținut-o circa 5 – 6 secunde. Femeia s-a speriat și s-a apropiat repede de el, căruia nu i-a reproșat cele văzute întrucât îi era teamă de reacția acestuia și a celorlalți copii din microbuz. Cu toate acestea, martora a afirmat că a informat-o, la terminarea cursei, pe educatoarea aflată acolo. Când au ajuns la destinație, directorul instituției de învățământ a sunat-o pe mama copilei, informând-o despre cele întâmplate. Aceasta a mers la Poliție, ulterior fiind trimis în judecată pentru agresiune sexuală. Individul și-a recunoscut fapta.

Dea ltfel, și copila a fost audiată de magistrați, care a confirmat aspectele relatate de ceilalți martori audiați în cauză. Micuța a povestit că a mers în respectiva excursie, iar la întoarcere a stat lângă numitul M.M. Minora a evidențiat faptul că, la un moment dat, a adormit, iar bărbatul a sprijinit-o pe acesta și a ținut-o cu mâna pentru a nu cădea din cauza turbulențelor cauzate de vehiculul în deplasare. Apoi,a mai spus fetița, nu a mai simțit ce s-a întâmplat ulterior întrucât adormise.

Magistrații l-au condamnat pe fond la 2 ani și 9 uni de închisoare, și la plata unor de 500 de lei, și părințiis olicitase 10.000 de lei, daune morale. Nici procurorii, și nici părinții victimei nu au fost de acord cu soluția instanței, și au formulat recurs. La termenul de marți, 3 decembrie, magistrații au amânat pronunțarea pentru 18 decembrie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui omorat. Niciodata un pedofil nu se poate schimba,reabilita.
1
0
Ba violatule traumatizat in puscarie sunt tot violatori ca el sau lake ca tine
3
0
Credeti ca asta conteaza ca o sa fie agresorul dama de companie,trebuie marite pedepsele drastic ,cu multi ani de puscarie si sa fie scoasa legea cu porcaria aia "e prima abatere"...
5
1
Dati-i sentinta mai repede.
7
1
Cea mai adevarata sentinta ramane cea din interiorul puscariei , acolo unde gunoiul de duzina va fi zilnic dama de companie . Specialistii justitiei , vor face o dreptate in stilul lor , 1 an si 3 luni , cam asa vede un judecator gravitatea , un judecator pensionat dupa 20 de ani de munca cu o pensie grasa si speciala .
9
1
50 de ani puscarie ptr asa. Ceva
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614