REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Individul care a amenințat polițiștii cu toporul, condamnat! Video

Individul care a amenințat polițiștii cu toporul, condamnat! Video

Replica API 18 aprilie 2022 | 22:20 1066

Asan Chemal a fost condamnat la 1 an şi 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Sentința a fost dată de Judecătoria din Medgidia, pe 12 aprilie 2022 și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut circ la data de 3 decembrie 2021, ameninţând oamenii legii cu un topor, şi, totodată, urcându-se pe autospeciala de poliţie şi lovind cu pumnii în parbriz.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit rechizitoriului, oamenii legii au fost solicitați să intervină pe strada Giamiei din satul Făurei, comuna Băneasa, ca urmare a faptului că o persoană reclamase că un vecin avea un comportament agresiv, aducând injurii la adresa persoanelor aflate în zonă. Ajunși la fața locului, cei doi polițiști au fost amenințați de Asan Chemal cu moartea. De asemenea, acesta le-a adresat cuvinte jignitoare, s-a îndreptat în direcția acestora având în mână un topor, s-a urcat cu picioarele pe autospeciala de poliție și a spart parbrizul acesteia prin lovirea repetată cu pumnii, prin acțiunile sale de violență morală și fizică tulburând ordinea și liniștea publică din localitate.

La stabilirea pedepsei, instanța a avut în vedere limitele de pedeapsa prevăzute de lege, modul şi împrejurările de săvârşire a faptei aşa cum au fost expuse mai sus, gradul de pericol social mediu al faptei, dar și datele personale ale inculpatului care nu are studii, nu are loc de muncă. Instanța are în vedere că acesta are vârstă 42 ani, cetăţean român, necăsătorit, zilier, neșcolarizat nu deține antecedente penale. Scopul pedepsei constă în prevenirea săvârşirii de noi infracţiuni, scop care se realizează atât cu privire la persoanele cărora li se aplică o pedeapsă menită să asigure constrângerea şi reeducarea, cât şi cu privire la ceilalţi destinatari ai legii penale care vor adopta o conduită conformă cu exigenţele acestei legi în vederea evitării apariţiei unui raport de conflict cu statul.

Citește și INDIVIDUL care a AMENINȚAT POLIȚIȘTII cu TOPORUL, trimis în judecată! Video!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212