REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Individul care a comis oribila CRIMĂ de la Vama Veche, condamnat la 6 ani cu EXECUTARE

Individul care a comis oribila CRIMĂ de la Vama Veche, condamnat la 6 ani cu EXECUTARE

Replica API 3 iunie 2019 | 00:28 1753

Individul care a comis oribila crimă de la Costinești, vara trecută, condamnat definitiv! Andrei Zaharia va sta într-un centru educativ timp de 6 ani.

La data de 31 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța l-au identificat pe tânărul în vârstă de 18 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, față de care Tribunalul Constanța a dispus măsura educativă a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de 6 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Cel în cauză a fost escortat și introdus în Penitenciarul pentru Minori și Tineret Tichilești, județul Brăila.

Reamintim că totul s-a petrecut în dimineața zilei de 5 mai. Patru tineri, printre care și principalul suspect, Andrei Răzvan Zaharia, au consumat băuturi alcoolice cu victima, Gabriel Stănilă, până în zori. Victima și suspectul s-au retras în autobuzul etajat, fost fast-food în anii anteriori, pentru a continua petrecerea. Au luat niște sticle de alcool cu ei și au băut până au adormit. Gabriel s-a trezit dis de dimineață, în jurul orei 06:00, iar de aici povestea ia o turnură incredibilă. Andrei era deranjat de faptul că partenerul de autobuz făcea mult prea multă gălăgie pentru ora respectivă. A pus mâna pe o sticlă de alcool și l-a lovit pe Gabriel în cap o dată. Pentru a fi sigur că îi oferă o „corecție” ca la carte, îl mai lovește de alte două ori în aceeași regiune. Gabriel a căzut lat, suferind o fractură la nivelul craniului și un hematom, care a dus la decesul acestuia. În acel moment, tânărul a plecat de la locul faptei, fiind prins câteva ore mai târziu de oamenii legii în trenul care a plecat din Mangalia, cu direcția Constanța, în stația Costinești. Cei patru tineri au fost conduși la Secția de Poliție din Mangalia, unde reținut a fost Andrei pentru 24 de ore, iar duminică Tribunalul Constanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Crima odioasă a lăsat rece vamaioții care nu înțeleg cum un tânăr de doar 17 ani a putut recurge la un gest atât de violent dintr-un motiv absurd. „Vama nu înseamnă violență. Cei care vin parcă uită de semnificația acestei zone. Trebuie să învățăm să fim oameni mai buni”, a spus un tânăr vamaiot, înmărmurit de situația petrecută la începutul lunii mai.

Tânărul, cercetat într-un alt dosar de trafic de droguri

Andrei nu este străin de ilegalități – el a fost sub control judiciar pentru trafic de droguri în urmă cu un an de zile, după ce, în urma mai multor percheziții, atât la domiciliul lui, cât și la domiciliul altor persoane, au fost găsite mai multe droguri.

Procurorii DIICOT Constanţa, la data de 5 aprilie 2018, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Teodor Antoniu Stoenciu, Onasis Suliman, Ion Dumitru Cîcă, Petru Remus Sterpu, Răzvan Andrei Zaharia, Daniel Cristian Ştiuliuc şi Dragoş Ifrim, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu vara anului 2016 şi până în luna aprilie 2017, inculpaţii au comercializat droguri de risc (cannabis) mai multor consumatori de pe raza județului Constanța.

La data de 04.04.2017 procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, ocazie cu care au fost identificate 232 de grame cannabis, ţigarete cu cannabis, dispozitive de preparat, porționat și ambalare a dozelor de droguri, 3.665 de lei, precum și alte mijloace de probă de interes pentru cauză.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru Bogdan Pruia E tarfa ma nevasta lu ala ?? Zi ca sa stim si noi restul si sa o trecem prin pula nu de alta dar daca fata duce noi de ce sa nu ii dam la buci
2
0
Doar 6 ani?! Eu vreau lege ca in Texas.
1
0
Bai ce tara si ce justitie de cacat!!! Sase ani pentru o crima?? In SUA sau in orice alta tara lua 30 plus sau chiar pe viata!
4
0
bravooo domnilor judecatori,ma intreb daca ar fi fost din familia voastra victim ,ce pedeapsa aplicati,cam rusine....
3
1
Bai in ce film joci de vorbesti tu de capace flamandule vrei sa-ti cumpar un sandwich ? Nici lu t a r f a de nevastata nu esti in stare sa dai capace
2
0
bai lake nu te mai umfla ca o sati iei iar capace cum tiai luat acum cateva seri
1
1
si eu am mierlito pe gagicamea si am facut 6 ani care e problema
2
2
Justitia mermelitoare si-a spus cuvantul inca o data. Astia sunt procurorii si judecatorii din Constanta.
5
0
va face o noua victima!a luat o viata, un drogat, un alcolic, nu se va lecuii niciodata!
9
0
Din cauza lui Dragnia i au dat doar 6 ani
2
6
6 ani pentru o crima? E revoltator, o insulta la adresa victimei victimei si familiei sale.
13
0
La 17 ani o fi el minor,insa asta se pune pentru ca asa e conventia sociala si apoi idiot legale in Romania.Ce mare diferenta de educatie ar castiga dupa un singur an,ca la majorta sa fie vezi Doamne major din punct de vedere legal? Constiinta unei oribilitati,a crimei e mai mult ca sigur ca exista si la 14 ani. Chiar crede cineva ca acest balalau va iesi cu imbunatatiri dupa ce face o lecuta de parnaie?
12
0
Era minor la data faptei Pedeapsa e la.jumate
2
11
asta e judecator ,,sau un drogat,,cum dai 6 ani pentru crima ,,10 pentru ca furi o paine.
21
0
Pentru o vina administrative ca abuzul in serviciu se da aproape la fel. Justitia romaneasca este protectoare fata de criminali si alti infractori violenti,fata de traficantii de personae si de droguri. Traiasca patria criminalilor ocrotiti de lege,de parca ar fi specii ultra necesare vietii pe Terra !
28
0
Ce justitie e asta???? 6 ani pentru ca a luat viata cuiva??? In ce tara traim????
34
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272