REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Individul care a ÎNJUNGHIAT un POLIȚIST la Eforie este RECIDIVIST!

Individul care a ÎNJUNGHIAT un POLIȚIST la Eforie este RECIDIVIST!

Replica API 28 ianuarie 2021 | 15:00 6397

Ralph Sandbrand, bărbatul care a provocat scandal, în seara de 26 ianuarie, pe străzile din Eforie, înjunghiind un polițist, este cunoscut cu antecedente penale. Potrivit informațiilor noastre, acesta a fost cercetat și judecat în mai multe dosare penale, în străinătate, inclusiv pentru omor.

Amintim că oamenii legii din stațiunea Eforie au fost sesizați, în seara de 26 ianuarie, prin apel la 112, că un bărbat era recalcitrant și se manifesta violent, pe strada Margaretei. La fața locului s-a deplasat o patrulă de la Poliția Eforie, iar doi polițiști au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, care nu a vrut să se legitimeze. Oamenii legii au încercat să-l imobilizeze, moment în care individul a devenit violent, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști în zona abdominală pentru a-și asigura scăparea. Colegii lui au mers în urmărirea bărbatului, au tras focuri de avertisment, în plan vertical. La scurt timp, agresorul a fost prins, urmând să se ia măsurile legale care se impun. Menționăm că Ralph Sandbrand, în vârstă de 42 de ani, are dublă cetățenie, română și americană.

Polițistul înjunghiat a fost transportat la spital, conștient.

Citește și: URMĂRIRI cu FOCURI de ARMĂ, la Eforie: Un POLIȚIST a fost ÎNJUNGHIAT

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TREBUIA CINEVA SA IL LINISTEASCA PE CORUPTUL ASTA DE ORHAN. TE ASTEOT PE PLAJA LA VARA SA IMI MAI CERI SPAGA SA VEZI CE MA TRANSFORM IN AMERICAN. CORUPTULE JEGOS.
0
1
De ce este corupt? Pentru ca da amenzi??? Daca era corupt nu dadea amenzi, nu avea nici un interes. Esti unul dintre cei care a luat amenda? Toti cei certati cu legea aveti impresia ca are politia ceva cu voi.
11
1
scolarizat cu masterat luat in puscarie!asa sunt majoritatea care trec prin parnae!
2
2
A luat prafuri americane.
3
1
A INJUNGHIAT POLITISTUL CEL MAI CORUPT. CARE DA AMENZI DEGEABA MAI BINE RAMANEA INGAMFATUL DE ORHAN SCAFANDRU. NUMAI POLITIST NU ESTE JEGUL ASTA CORUPT
15
17
Oricum mai este o sansa,poate sa spunzura in arest din cauza remuscarilor la fel cum a facut anul trecut criminalul ala din Timisoara.
12
3
Politistul a fost fraier, trebuia sa-l impuste direct in cap, si gata scapa lumea de o lepra. Pai daca facea un roman asta in america , era impuscat mortal imediat pe loc. Asa trebuia si cu rabla asta, trans un glont direct in creier, sa-l omoare pe loc
30
5
si-l mai eliberam odata.sa va placa viata, romani din romania
16
3
pulii mele de la Eforie zis"spagagiul" nu se mai intampla incidentul cu politistul injunghiat...
11
6
Exista politia locala in eforie?
11
1
Cere mariri aceste zero caschete
11
8
era drogat probabil
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108